Indesit EWC 51451 W EU N wasmachine
 • -11%

  Indesit EWC 51451 W EU N wasmachine

  299.-je bespaart 40.-
  339.-adviesprijs

  Indesit EWC 51451 W EU N wasmachine

  De Indesit EWC 51451 W EU N is een wasmachine van 59,5 cm breed met een was capaciteit van 5kg, de wasmachine is geschikt voor kleinere wasjes. Door het hoge toerental van 1400 toeren per minuut beschikt deze wasmachine over een krachtige motor. Met een ruime keuze aan wasprogramma’s was jij je kleding hygiënisch schoon.
  De wasmachine produceert een geluidniveau van 57 dB tijdens het wassen en een geluidsniveau van 77 dB tijdens het centrifugeren. Daarnaast is hij zuinig in zijn energieverbruik (75 kWh per 100 cycli) en gebruikt hij jaarlijks 7800 liter.

  Bespaar op water en energie
  Het innovatieve Water Balance Plus-programma is gemaakt om de hoeveelheid water, energie en tijd drastisch omlaag te brengen. Met een kleine was kan dat tot wel 70% aan water en 50% aan energie besparen, terwijl het programma 35% sneller is.

  Uitgesteld wassen
  Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! De Indesit EWC 51451 W EU N beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen.

  Speciaal wasprogramma voor sportkleding
  Met 3 verschillende sportkledingprogramma’s was je jouw sportkleding, je handdoek en je schoenen die je in de sportschool hebt gebruikt op 30°C schoon, waarbij de vezels van de was worden beschermd.
  lees meer

  Specificaties

  MerkIndesit
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Aquastop
  Overloopbeveiliging
  Restvochtpercentage53
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)GarantieToerental (tpm)

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.