Indesit EDPE 745 A2 ECO EU warmtepompdroger
 • uitverkocht

  Indesit EDPE 745 A2 ECO EU warmtepompdroger

  393.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Indesit EDPE 745 A2 ECO EU warmtepompdroger

  Indesit EDPE 745 A2 ECO EU warmtepompdroger met energieklasse A++, elektronische besturing en een vulgewicht van maar liefst 7 kg. De EDPE 745 A2 ECO EU heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Met het Fast45 programma kun je, je kleding drogen in slecht 45 minuten en met EasyMix kun je maximaal 3 kg aan gemengd wasgoed drogen, en dat scheelt toch even tijd, nietwaar? Verder krijg je bij deze droger een schoenenrek meegeleverd waarmee je schoenen kunt drogen. Tevens beschikt de warmtepomdroger over speciale programma's,  een droogsensor en kinderbeveiliging.    - Het Jeans programma bereikt een prefect droogniveau rekening houdend met de stof van de spijkerbroeken. Het programma is geschikt voor 4 spijkerbroeken, tot een gewicht van 3 kg.
  - Het Baby & Delicate-programma zorgt voor alles wat je kleine verdiend, zodat de kleertjes goed schoon worden en de stof beschermd wordt.
  - Voor dekbedden is speciaal het Dekbed-programma ontwikkeld om je dekbedden en andere wasgoed met vulling op effectieve wijze te drogen, waarbij de natuurlijke zachtheid ervan beschermd en hersteld wordt.
  - Het Gym Kit-programma is ideaal voor alle sportliefhebbers, en zorgt ervoor dat de sportspullen van iedereen effectief droog wordt.

  Droogsensor
  Met je Indesit wasdroger hoef je niet langer na te denken. Een automatische sensor in de trommel registreert de vochtigheidsgraad en stopt het droogproces op het moment dat jouw wasgoed perfect droog is. Jouw kleding blijft zo goed als nieuw.
  lees meer

  Specificaties

  Startuitstel
  Zelfreinigende condensor
  Aantal droogprogramma's16
  Anti-kreuk fase
  Draairichting reverserend
  Eindsignaal
  Digitaal display
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelEnergieklasseGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.