Indesit EDIFP28T9A volledig geïntegreerde vaatwasser

  IndesitEDIFP28T9A volledig geïntegreerde vaatwasser

  376.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Indesit EDIFP28T9A volledig geïntegreerde vaatwasser

  Deze Indesit volledig integreerbare vaatwasser EDIFP 28T9 A EU met een energie klasse A++, heeft een capaciteit van 14 couverts. Bovendien is de machine bijzonder stil met een geluidsniveau van 42 dB, te vergelijken met een bibliotheek. De EDIFP 28T9 A EU heeft een volledig roestvrij stalen kuip en filterhuis. Uniek is het programma eXtra voor de extra grote XXL vaat. De machine heeft 8 wasprogramma's, en is onder andere uitgerust met uitgestelde start, een warmwateraansluiting  en waterstop beveiliging. Ook is het mogelijk om de machine half te beladen.

  Extra ruim en zeer flexibel
  De vaatwasser is flexibel in te delen: de bovenkorf kan eenvoudig met een simpele handbeweging in hoogte worden versteld en de bestekbak in de onderkorf is verschuifbaar over de bordenrekken en kan zo op iedere gewenste plek worden geplaatst. De bordenrekken in de onderkorf zijn inklapbaar voor het creëren van extra ruimte.

  Extra programma
  Dit programma is speciaal ontworpen voor de extra grote vaat, zoals grote pannen (tot wel 53 cm hoog), ovenbakplaten, ovenroosters, vetfilters van de afzuigkap, pandragers en nog veel meer. De bovenkorf kan heel eenvoudig worden verwijderd en vervolgens gebruikt de vaatwasser alleen de sproeiarm van de onderkorf.

  Solide en hygiënisch
  De Indesit EDIFP 28T9 A EU heeft een roestvrij stalen kuip, die voor een betere warmtegeleiding in de kuip zorgt. En omdat er geen etensresten aan blijven plakken wordt de hygiëne ook beter gewaarborgd.

  Warmwateraansluiting
  Deze afwasautomaat is geschikt voor een warmwateraansluiting. Dat maakt het mogelijk om deze afwasautomaat rechtstreeks aan te sluiten op een zonneboiler, gas- of pelletinstallatie. Een afwasautomaat verbruikt de meeste energie voor het verwarmen van het water. Gebruik je water dat al is opgewarmd via alternatieve energiebronnen, dan kun je heel veel energie besparen en dat is goed voor het milieu en je portemonnee.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 82-90x60x57 cm
  - Inbouw afmetingen (hxbxd): 82-90x59,5x57 cm
  - Gewicht: 35,5 kg

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie