Indesit DIF 04B1 EU volledig geïntegreerde vaatwasser

  IndesitDIF 04B1 EU volledig geïntegreerde vaatwasser

  363.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Indesit DIF 04B1 EU volledig geïntegreerde vaatwasser

  Deze Indesit volledig integreerbare vaatwasser DIF 04B1 EU met een energie klasse A+  en een breedte van 59,5 cm heeft een capaciteit van maar liefst 13 couverts. Verder is de machine energiezuinig en verbruikt slechts van 11 liter water per cyclus.  Je hebt 4 programma’s (Normaal- Intensief- Eco programma, Weken) en  4 temperaturen tot je beschikking. Een volledig roestvrij stalen kuip en filterhuis behoren tot uitrusting.

  Ruim en flexibel:
  De vaatwasser is flexibel in te delen: de bovenkorf kan eenvoudig met een simpele handbeweging in hoogte worden versteld en de bestekbak in de onderkorf is verschuifbaar over de bordenrekken en kan zo op iedere gewenste plek worden geplaatst.

  Warmwateraansluiting
  Deze afwasautomaat is geschikt voor een warmwateraansluiting. Dat maakt het mogelijk om deze afwasautomaat rechtstreeks aan te sluiten op een zonneboiler, gas- of pelletinstallatie. Een afwasautomaat verbruikt de meeste energie voor het verwarmen van het water. Gebruik je water dat al is opgewarmd via alternatieve energiebronnen, dan kun je heel veel energie besparen en dat is goed voor het milieu en je portemonnee.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 82-90x59,5x57 cm
  - Inbouw afmetingen (hxbxd): 82-90x60x57 cm
  - Gewicht: 35,5 kg

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie