Indesit BWE 81484X WSSS wasmachine

  IndesitBWE 81484X WSSS wasmachine

  399.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Indesit BWE 81484X WSSS wasmachine

  IIndesit  BWE 81484X WSSS EU Innex wasmachine met energieklasse A+++ (-10%) , 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 8 kg. BWE 81484X WSSS EU heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de wasmachine over een vulopening van 34 cm en een Push and Wash-button. Naast de standaard programma´s beschikt deze wasmachine ook over speciale programma´s voor dekbedden, sportkleding en donkere kleding! Tevens is er voor technische kleding een speciaal programma. Zo kun je winddichte, waterdichte, polyester en nylon materialen wassen zonder dat ze hun werking verliezen! En op de koolborstelvrije motor krijg je maar liefst 10 garantie!

  Push and Wash-button
  Was het meest voorkomende wasgoed met slechts één druk op de knop. Alle Indesit Innex wasmachines zijn voorzien van deze Push and Wash-button.

  Anti-vlekken optie 
  Voor doeltreffende verwijdering van verschillende soorten vlekken. Bijvoorbeeld: etensresten, als saus of wijn, verder inkt of make-up, gras en modder.

  10 jaar garantie op de koolborstelloze motor
  Je krijgt van Indesit maar liefst 10 jaar garantie (na registratie middels het registratieformulier die je kunt downloaden op www.indesit.nl) op de koolborstelloze motor. De grote voordelen van een koolborstelloze motor ten opzichte van een motor met koolborstels zijn dat deze doorgaans stiller functioneert en minder aan slijtage onderhevig is.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie