Indesit BWE 71483 W NL wasmachine

  IndesitBWE 71483 W NL wasmachine

  339.-
  Bezorgd op moment naar keuze

  Indesit BWE 71483 W NL wasmachine

  Indesit  BWE 71483X W NL Innex wasmachine met energieklasse A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 7 kg. De BWE 71483X W NLheeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de wasmachine over een vulopening van 34 cm en een Push and Wash-button. Verder beschikt de machine over een anti-vlekken optie, een anti-geuren cyclus, 14 wasprogramma's, en diverse speciale programma's, zoals Wol, Fijne was en Sport. En op de koolborstelvrije motor krijg je maar liefst 10 garantie!

  Push and Wash-button
  Was het meest voorkomende wasgoed met slechts één druk op de knop. Alle Indesit Innex wasmachines zijn voorzien van deze Push and Wash-button.

  Anti-vlekken optie 
  Voor doeltreffende verwijdering van verschillende soorten vlekken. Bijvoorbeeld: etensresten, als saus of wijn, verder inkt of make-up, gras en modder.

  Anti-geuren cyclus 
  Voor het verwijderen van aanhoudende geuren, dankzij de nieuwe bewegingen van de trommel, het toevoegen van een spoelbeurt aan het einde van de cyclus en een constante temperatuur.

  Speciale sport programma's 
  Drie verschillende sportprogramma's, voor elk type sport en elk type vuil. Deze programma's zijn op maat gemaakt voor sportkleding die een speciale behandeling nodig heeft, en geven de beste resultaten zonder de stof en vezels te beschadigen.

  10 jaar garantie op de koolborstelloze motor
  Je krijgt van Indesit maar liefst 10 jaar garantie (na registratie middels het registratieformulier die je kunt downloaden op www.indesit.nl) op de koolborstelloze motor. De grote voordelen van een koolborstelloze motor ten opzichte van een motor met koolborstels zijn dat deze doorgaans stiller functioneert en minder aan slijtage onderhevig is.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)Aandrijfmechanisme motorGarantie