Inconscientes (DVD)
 • -14%

  Inconscientes (DVD)

  13.9911.99je bespaart 2.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Inconscientes (DVD)

  Barcelona, 1913. Gaudí en Jugendstil maken van Barcelona een moderne stad, terwijl gegoede dames zich onderwerpen aan een nieuwe hype, de psychoanalyse.

  De hoogzwangere en neurotische Alma wordt op een dag zonder duidelijke reden in de steek gelaten door haar man Léon, een bekend psychoanalyticus en auteur van een ophefmakend boek over vrouwelijke sexualiteit en hysterie. In paniek vraag Alma aan haar zwager en psychiater Salvador - die heimelijk verliefd is op haar, maar haar sexueel gefrustreerde zus Olivia trouwde - om haar te helpen dit mysterie op te lossen.

  Het enige aanknopingspunt voor Alma en de geremde Salvador, die niets gelooft van Freuds theorie en verouderde opvattingen aanhangt - zijn de vier vrouwen die Leon als casus in zijn boek gebruikt. Zo komen Alma en Salvador onder andere terecht op een travestietenbal, in een schuur waar pornofilmpjes worden gemaakt en een opiumkit. En iedereen blijkt een dubbelleven te leiden vol gesublimeerde verlangens en onderdrukte seksualiteit...
  lees meer

  Specificaties