Literatuur
In het spoor van De Romeo's - Bart Aerts
 • Uitverkocht

  Bart AertsIn het spoor van De Romeo's

  22.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Literatuur

  In het spoor van De Romeo's - Bart Aerts

  200 optredens per jaar. Voor gemiddeld 1.000 toeschouwers. Die 200.000 mensen zijn zeker niet allemaal die hard fans. Integendeel. Wees maar zeker dat heel wat mannen al met een flinke dosis tegenzin door vrouwlief zijn meegesleurd naar een optreden. Maar één ding is zeker: zelfs zonder fan te zijn van de muziek sleurt de ambiance je mee.

  In 2017 gaan de drie musketiers van het Vlaamse levenslied hun 15de zomer in. In het voorjaar is er nog H.I.T., een film over de populaire groep die Vlaamse kermissen, braderijen en culturele centra verblijdt met een mix van eigen Nederlandstalige nummers, covers en medleys. Om hits te scoren hebben ze de radio niet nodig. Ze maken gewoon hun hits zélf op
  het podium. Van Lanaken tot Londen. Zowat overal hebben ze al opgetreden. In het begin keek een groot deel van het publiek neer op 'die soapacteurs die ook zingen'. Bart, Peter en Rikske van Familie zijn intussen Chris, Gunther en Davy van De Romeo's geworden.

  Rode draad in dit boek is de unieke blik achter de schermen. Een jaar lang was Bart Aerts fly on the wall in de kleedkamer, in de studio, op de filmset en bij De Romeo's thuis. Wat zijn de sleutels van het succes? Zijn het echt beste vrienden? Een optreden van De Romeo's garandeert u feest, dit boek is gegarandeerd een feest voor de geest.

  Bart Aerts (1976) is zelfstandig journalist, o.a. voor de VRT. Voor één maakte hij een tweedelige documentairereeks over De Romeo's. Eerder schreef hij 'Ismaïl Cool Abdoul: crapuul of kampioen?' (2007) en 'Een jaar in het spoor van Herman Van Rompuy' (2014).
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand