IMOU A1 Indoor IP-beveiligingscamera, Zwart, wit

  IMOU A1 Indoor IP-beveiligingscamera

  39.95
  nog 4 op voorraad

  IMOU A1 Indoor IP-beveiligingscamera

  Maak je huis veiliger met behulp van de Indoor beveiligingscamera A1 Indoor van IMOU.
  Deze 1080p Full HD 2MP beveiligingscamera kan 360 graden draaien en is uitgerust met 2,4 GHz wifi, persoonsdetectie en Smart Tracking, tweerichtingsspraak, nachtzicht tot 10 meter en nog veel meer. Deze beveiligingscamera is enkel bedoeld voor binnenshuis. Werkt met Amazon Alexa en Google Assistant.

  Geen blinde vlekken
  Met deze beveiligingscamera weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet. Anders dan de meeste beveiligingscamera's kan de A1 360 graden horizontaal draaien en 90 graden verticaal draaien.

  Duidelijk beeld, zelfs 's nachts
  Deze 1080p Full HD 2MP beveiligingscamera beschikt over nachtzicht tot 10 meter. Het weer of het tijdstip maakt hierdoor niet uit: je kunt hoe dan ook je beelden goed zien zodat er geen belangrijke details over het hoofd worden gezien.

  Smart tracking
  Houd bewegingen binnenshuis in de gaten. Met persoonsdetectie wordt de beweging van personen bijgehouden, je wordt ingelicht via een melding op je smartphone als er beweging wordt gedetecteerd. Ook krijg je een melding binnen wanneer er een abnormaal geluid wordt opgevangen in huis. Smart Tracking zorgt ervoor dat bewegingen automatisch worden gevolgd en geregistreerd.

  Meerdere opslagmogelijkheden
  De A1 beschikt over H.265-videotechnologie, hierdoor wordt een betere videokwaliteit bereikt met slechts de helft van de bandbreedte en de helft van de opslagruimte van de vorige H.264-videocompressiestandaard. Wil je meer opslagruimte? De A1 heeft een kaartgleuf en ondersteunt MicroSD-kaarten tot 256 GB.

  Schrik indringers af
  Deze beveiligingscamera beschikt over tweerichtingsspraak, zo kun je contact hebben met degene die in jouw huis staat. Je kunt er ook voor kiezen om de sirene af te laten gaan.

  Blijf op de hoogte via de app
  Voeg de beveiligingscamera's toe in de IMOU-app. Via de app ontvang je meldingen als er beweging wordt gedetecteerd, regel je instellingen en veel meer.

  Behoud privacy
  Ben je zelf thuis of is de oppas er? Je kunt de beveiligingscamera afschermen met de privacyshutter waardoor er geen beelden kunnen worden opgenomen.
  lees meer

  Specificaties

  KleurZwart, wit
  MerkIMOU
  FabriekstypeA1 Indoor
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Smart
  Introductie jaar2020
  Introductie maandNovember
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.