iMac PC (Mac mini), Grijs
 • betaal later

  AppleiMac PC (Mac mini)

  1155.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  iMac PC (Mac mini)

  Mac mini. Een redesign van formaat.
  Met processors tot 6-core en het snellere 2666‑MHz geheugen is Mac mini ideaal als je grote Xcode‑builds wilt compileren of video wilt renderen en coderen.

  Renpaard. En werkpaard
  Mac mini is behalve een geweldige desktop computer ook de ideale basis voor van alles, van domotica tot renderfarms. En omdat Mac mini nu is voorzien van een quad‑core of 6‑core Intel-processor van de 8e generatie en Intel UHD Graphics 630, levert hij nog meer rekenkracht voor zware klussen. Dus of je hem nu inzet als instrument bij een liveconcert of er je nieuwste app voor iOS of iPadOS op test, Mac mini zet je goede idee om in iets geweldigs.

  Cool verhaal
  Wanneer je zoveel power in dezelfde behuizing onderbrengt, heb je een andere thermische architectuur nodig. De nieuwe Mac mini heeft daarom SSD‑opslag, een grotere ventilator, grotere ventilatie openingen en een aangepaste stroomvoorziening.

  Razendsnel. Of nog sneller
  Mac mini bevat supersnel 2666‑MHz DDR4 SO‑DIMM-geheugen, waardoor hij door rendertaken raast, sneller gigantische bestanden verwerkt en moeiteloos meerdere virtuele machines aanstuurt. En ga je je Mac mini nog zwaarder belasten, dan kun je kiezen voor maximaal 64 GB geheugen.

  Vol gas
  Alle Mac mini-modellen bevatten nu PCIe-flashopslag, die tot vier keer zo hoge leessnelheden bereikt als de SSD’s in de vorige generatie. Dat betekent dat gigantische bestanden en zware apps sneller dan ooit op je scherm staan. En omdat je nu voor een SSD van 2 TB kunt kiezen, heb je twee keer zoveel ruimte om die allemaal kwijt te kunnen.

  Een stap vooruit in beveiliging
  Mac mini is voorzien van de Apple T2 Security-chip. Dat is de tweede generatie van een speciaal door Apple ontworpen Mac-siliciumchip die Mac mini nog veiliger maakt. De T2 Security-chip bevat meerdere controllers en heeft een Secure Enclave-coprocessor die de basis vormt voor veilig opstarten en versleutelde opslag.

  Kracht tot de zoveelste macht
  Mac mini is op alle fronten toegerust voor grootse prestaties. Hieronder zie je hoe hij het doet in vergelijking met de vorige generatie.

  Open voor alles
  Mac mini is met zijn scala aan poorten geschikt voor tal van toepassingen. Thunderbolt 3 is de meest veelzijdige en snelste poort tot nu toe, en Mac mini heeft er maar liefst vier. De nieuwe HDMI 2.0-poort heeft een grotere bandbreedte dan zijn voorganger, wat hogere frame‑rates mogelijk maakt. En kies je 10‑Gb Ethernet voor je Mac mini, dan gaat het overzetten van enorme bestanden en gigantische hoeveelheden data tot 10 keer zo snel.

  Het stopt niet bij de desktop
  Vanwege zijn omvang, prestaties en arsenaal aan poorten is Mac mini geschikt voor plekken waar je normaal gesproken geen Mac kwijt kan. En nu zijn minimale behuizing van 19,7 x 19,7 cm zelfs nog meer cores bevat, kun je Mac mini overal verwachten. In zijn eentje of als onderdeel van een hele set.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi