Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Hobby & lifestyle
Ik zou er zo graag aan willen denken - Marc de Jong
 • Uitverkocht

  Marc de JongIk zou er zo graag aan willen denken

  20.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Ik zou er zo graag aan willen denken - Marc de Jong

  Dit boek is een mix van autonome kunst, fotografie, gedichten en verhalen. Om te inspireren, te prikkelen, te verdiepen, hoop en een goed gevoel te geven. Met de mens als onuitputtelijke inspiratiebron in de hoofdrol. Ik zie de groei en de vergankelijkheid van het leven, jong of oud, als kwetsbaar individu zijn we voortdurend op zoek naar liefde en gerechtigheid. Dit is in feite het overkoepelende thema in mijn werk, het zichtbaar maken, het verbeelden van een gevoel. Overal neem ik beelden waar en welke mij inspireren transformeer ik in mijn eigen vormentaal, in mijn schilderijen en sculpturen. Vooral de schoonheid en de kracht van het beeld is voor mij belangrijk. Wat je ziet in mijn kunst is het leven zelf. Marc de Jong
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMarc de Jong
  Eerste auteurMarc de Jong
  GenreKunstboek
  ISBN9789056153878
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's144
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand