Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...: Waar komt die banaan vandaan? - Marja Baeten

  Marja Baeten Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...: Waar komt die banaan vandaan?

  17.95

  Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...: Waar komt die banaan vandaan? - Marja Baeten

  Komen komkommers uit een fabriek? Waarom zitten er pitten in een appel? Word je sterk van broccoli en zijn rozijnen fruit of snoep? Eerst geven kinderen een antwoord. Daarna zie en lees je het echte antwoord. Elke dag gebeuren er dingen waar je meer van wilt weten. In deze serie zie je de antwoorden die normaal verborgen blijven. Voor nieuwsgierige kinderen vanaf 5 jaar.

  Specificaties

  AuteursMarja Baeten
  ISBN9789044842333
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's32
  Jaar van uitgifte2022
  EAN9789044842333
  artikelnummer16789563

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.