Ik wist het al - Kristin Harmel

  Kristin HarmelIk wist het al

  19.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Ik wist het al - Kristin Harmel

  Een intens, aangrijpend en herkenbaar verhaal over de zoektocht naar nieuw geluk na een periode van rouw

  Nadat haar man Patrick tien jaar geleden omkwam bij een verkeersongeluk, was Kate zo diep in de rouw dat ze niet dacht ooit nog een nieuwe liefde te zullen vinden. Toch bleek de tijd inderdaad haar wonden te helen, en nu heeft ze het aanzoek van haar nieuwe vriend Dan geaccepteerd. Met een bruiloft in het vooruitzicht zou ze dus blij en vol verwachting moeten zijn. Waarom is ze dat dan niet echt?

  Als ze steeds vaker droomt over Patrick – dromen waarin hij nog leeft en ze samen een dochter hebben – brengt de haast beangstigende echtheid van die dromen haar aan het twijfelen of ze wel op de goede weg is. Ze besluit dat ze eens iets heel nieuws moet proberen en geeft zich op voor een cursus gebarentaal. Het inspirerende contact met de dove kinderen, en hun enthousiaste begeleider Andrew, is een eyeopener: ze ervaart een veel grotere voldoening en verbinding dan ooit tevoren. Maar vindt ze ook de moed om haar leven drastisch om te gooien?


  De pers over Ik wist het al

  ‘Een warme, meeslepende roman.’ Kirkus Reviews

  ‘Harmels boeiende roman is een Ghost-achtig liefdesverhaal dat je steeds weer op het verkeerde been zet.’ People Magazine

  ‘Een aangrijpend verhaal over hoe je ondanks schuldgevoel en rouw opnieuw geluk kunt vinden.’ Booklist

  lees meer

  Specificaties