Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke - Mirande de Rijke

  Mirande de RijkeIk werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke

  26.65
  nog 4 op voorraad
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke - Mirande de Rijke

  Ooit was ik een gezond mens, zoals zo velen.Helaas werd ik ziek. Toen dit gebeurde, merkte ik dat het feit van ziek-zijn op zich niet het ergste was wat ik hierdoor zou meemaken. Ik ben, in mijn ogen, onder krankzinnige omstandigheden in krankzinnige situaties terechtgekomen. Een draaikolk aan ervaringen die heftig was.De gebeurtenissen in dit boekje hebben daadwerkelijk plaatsgevonden. Ze maken deel uit van mijn leven. Delen van dit leven heb ik hier opgetekend. Ik spreek de hoop uit, dat het met belangstelling gelezen zal worden. Ik heb niet de wil, of de illusie, de wereld in mijn eentje te kunnen veranderen.Wel heb ik hoop, iets te kunnen bijdragen aan het persoonlijk leven van een enkeling. Wellicht door herkenning van klachten en ervaringen door mensen met een andere chronische ziekte, dan wel door mensen met dezelfde ziekte, of door het geven van iets meer duidelijkheid aan mensen die deze ziekte niet meemaken over hoe het is om hiermee geconfronteerd te worden.
  lees meer

  Specificaties