Niccolò Ammaniti Ik haal je op, ik neem je mee

  15.-

  Ik haal je op, ik neem je mee - Niccolò Ammaniti

  'Het Italiaanse woord voor talent is: Ammaniti' - THE TIMES

  Ischiano Scalo, gelegen aan de Italiaanse Rivièra, is het toneel van twee adembenemende liefdesverhalen. Het is het geboortedorp van de veertigjarige playboy Graziano Biglia die het buitengewoon met zichzelf getroffen heeft. Jarenlang heeft hij gereisd en talloze affaires gehad, maar nu realiseert hij zich dat hij in zijn leven maar bitter weinig bereikt heeft. Hij keert terug naar Ischiano om zich te settelen met zijn verloofde Erica, maar zijn extreme liefde voor haar brengt hem constant in problemen.
  Pietro en Gloria zitten bij elkaar in de klas. Hij, zoon van een herder, wordt op school gepest en is schuchter en verlegen. Gloria komt uit een welgestelde familie en is het mooiste meisje van de school. Wanneer Pietro door zijn kwelgeesten gedwongen wordt in te breken in de school, en later onder andere omstandigheden ook thuis bij zijn lerares Flora - die een geheime verhouding heeft met Graziano - raken alle hoofdpersonen op dramatische wijze met elkaar verbonden.

  'Er is geen schrijver van wiens werk ik zo geniet als van Niccolò Ammaniti.' Kluun

  'Ammaniti is mijn idool, zijn karakters mijn helden. Al zijn ze soms nog zo slecht, ik ben van ze gaan houden.' Saskia Noort

  lees meer

  Specificaties

  AuteursNiccolò Ammaniti
  Soort artikelLiteratuur
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's448
  UitgeverLebowski
  Jaar van uitgifte2022
  ISBN9789048866571
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat