Smriti Halls en Steve Small Ik blijf altijd bij jou: Ik blijf altijd bij jou

  15.99

  Ik blijf altijd bij jou: Ik blijf altijd bij jou - Smriti Halls en Steve Small

  Ik blijf altijd bij jou van Smriti Halls en Steve Small is een geweldig lief, grappig prentenboek over vriendschap. Net als Raad eens hoeveel ik van je hou is dit geestige boek op rijm een ideaal cadeauboek voor jong en oud. Eekhoorn en Beer zijn allerbeste vrienden. Maar soms wordt Eekhoorn een beetje gek van Beer en wil hij liever even alleen zijn. Wanneer Beer weg is en Eekhoorn kan doen wat hij wil, begint hij Beer toch wel erg te missen. Het is fijn om vrienden te hebben die je door dik en dun steunen. Maar soms kunnen ze ook een beetje te veel zijn…

  Waar je ook heen gaat,

  daar volg ik je trouw

  Wat je ook doet,

  Ik blijf altijd bij jou.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursSmriti Halls en Steve Small
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelPrentenboek
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's40
  UitgeverLuitingh Sijthoff
  Jaar van uitgifte2020
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Fashion Days
  Shop nu

  Categorieën

  Mijn account
  Help