Ik ben getrouwd met voetbal en ga vreemd met mijn vrouw - Tom Knipping en Iwan van Duren

  Tom Knipping en Iwan van DurenIk ben getrouwd met voetbal en ga vreemd met mijn vrouw

  7.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Ik ben getrouwd met voetbal en ga vreemd met mijn vrouw - Tom Knipping en Iwan van Duren

  De leukste quotes over onze favoriete sport

  Voetbal is populair, praten over voetbal is nog populairder. Veel van wat wordt gezegd is de volgende dag alweer vergeten. Tom Knipping en Iwan van Duren verzamelden de uitspraken uit de voetbalgeschiedenis die er werkelijk toe doen. Quotes vol inzicht of humor. Quotes die verwarren, verrassen of waar je nog jaren over kunt nadenken. Dit is het boek voor iedere voetballiefhebber.
  lees meer

  Specificaties