speelgoed & games
Identity Games Dodgeball kinderspel
 • Sale
 • -25%

  Identity GamesDodgeball kinderspel

  19.9514.95je bespaart 5.-
  5 reviews
  vandaag besteld, maandag in huis

  Identity Games Dodgeball kinderspel

  Dodgebal van Identity Games, een zenuwslopend actiespel voor jong en oud. Dit is trefbal, maar dan nog spannender.
  Ontwijk de bal door de hendel naar beneden te duwen. Maar dat is niet alles. Je moet ook zes kralen verzamelen op je stokje. En kijk uit, de bal kan alle kanten op gaan. Word je geraakt, dan moet je helemaal opnieuw beginnen.... dus hou je hoofd koel.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(5 reviews)
  Meest recent

  grappig

  Eenvoudig spel, maar wel erg grappig, en best wel een beetje moeilijk, wel lachen

  Supersnel actiespel

  Een spel wat je eerst even onder de knie moet krijgen, maar eenmaal aan de gang dan kom je al een eind. Je moet echt kunnen multi-tasken. Het is een razendsnel spel waar je je koppie bij moet houden en een tactiek moet hebben om je balletjes te rijgen aan de stick, terwijl het poppetje in het midden van het apparaat willekeurig draait. Als je niet oplet, dan ben je je hoofd van je poppetje kwijt. Speelduur is niet te lang, en het test echt je reflexen. Top familiespel.

  Hilarisch!

  Wat een geweldig leuk spel is dit! Echt eens wat anders dan anders! Het vereist wel wat behendigheid....maar oefening baart kunst. De jongste spelers hier zijn bloedfanatiek! Ze willen als eerste de balletjes op hun stok hebben en pas op dat je hoofd niet van hè poppetje gaat! Een hoop strijd, wat boosheid, maar uiteindelijk een hoop doorzettingsvermogen en plezier!

  Iedereen wil mee doen

  Mijn broer had dit spel meegenomen om de kinderen te vermaken op een verjaardagsfeest. Maar uiteindelijk wil iedereen mee doen en stonden we op onze beurt te wachten. Gelukkig ook leuk om te kijken hoe ánderen aan het spelen zijn.

  Super leuk behendigheidsspel

  Ik heb dit nieuwe spel voor mijn neefjes gekocht en we hebben dit meteen de hele middag zitten spelen. Het is een mooie grote plastic arena en iedere speler heeft zijn eigen pop. Je moet balletjes verzamelen en tegelijkertijd het hoofd van je pop beschermen. Na een aantal keer spelen word je er steeds handiger in. We hebben veel gelachen en dit is inmiddels hun favoriete spel!

  toegevoegd aan winkelmand