Hyrule Warriors: Age of Calamity (Nintendo Switch)

  NintendoHyrule Warriors: Age of Calamity (Nintendo Switch)

  42.50
  vandaag besteld, maandag in huis

  Hyrule Warriors: Age of Calamity (Nintendo Switch)

  Een verhaal dat zich honderd jaar voor 'The Legend of Zelda: Breath of the Wild' afspeelt… Reis naar het verleden en vecht om de teloorgang van Hyrule te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor de Nintendo Switch!

  Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild hangt het lot van Hyrule aan een zijden draadje. Leid je troepen naar het slagveld en vecht tegen Ganon, het Onheil, in een ultieme poging om het koninkrijk te redden.

  Een epische strijd
  Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert spectaculaire gameplay met de levendige landschappen uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een nieuwe en spannende ervaring te bieden:
  Een bekende wereld…: bekijk Hyrule vanuit een ander perspectief, voordat Ganon, het Onheil, toesloeg.
  …met bekende gezichten: kruip in de huid van Link, Zelda en de andere Uitverkorenen van Hyrule en voorkom dat het kwaad overwint!
  Spectaculaire gevechten: gebruik sterke wapens en magische Sheikah-krachten om legers van de vijand uit de weg te ruimen en formidabele monsters koud te maken.
  Een diepgaand verhaal: beleef een uniek verhaal op het slagveld en via ingesproken tussenfilmpjes terwijl je de grote ramp probeert af te wenden en daarmee Hyrule redt!

  Samen sta je sterk
  Stort je met een vriend in de strijd op één Nintendo Switch en vecht samen tegen Ganon, het Onheil. Vecht zij aan zij of bedenk een andere strategie om grotere gebieden te bestrijken, missies te voltooien en de legers van het kwaad te verslaan!
  lees meer

  Specificaties

  GenreAvontuur
  MerkNintendo
  EAN0045496427047
  artikelnummer16-645-558

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.