HyperX Nintendo Switch gaming earbuds, Zwart, Rood

  HyperXNintendo Switch gaming earbuds

  41.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  HyperX Nintendo Switch gaming earbuds

  HyperX Cloud Earbuds zijn ideaal voor de Nintendo Switch gamer die zijn game graag mee naar buiten neemt. Door een 90 graden gedraaid stekkertje en rubberen bekleding zit het knoopvrije snoertje minder in de weg voor optimale draagbaarheid. Het meegeleverde draagtasje is perfect om de Earbuds veilig in op te bergen en mee te nemen.
  Voor eenvoudige communicatie met je team in Fortnite en andere Switch-games die in-game chat gebruiken zodat je een voorsprong krijgt bij het gamen.
  Cloud Earbuds zijn verkrijgbaar met drie maten gepatenteerde silicone oordopjes die premium HyperX comfort bieden, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor langdurige gaming-sessies. Dankzij de verbeterde bass en kristalheldere highs, mids en lows wordt er een alomvattende audio geleverd.
  De slanke, handige in-line microfoon heeft een multifunctionele knop waarmee je eenvoudig gesprekken kunt beantwoorden en je streaming media kunt bedienen. HyperX Cloud Earbuds worden geleverd met een garantieperiode van twee jaar en gratis technische ondersteuning, wat ze perfect maakt voor alle fans van draagbare gaming
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer