Sun vaatwastabletten

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Een blinkend schone vaat met Sun vaatwastabletten

Het is toch heerlijk om op zijn tijd orde in de chaos te scheppen en het huis blinkend schoon te hebben. Hier gebruik je dan je favoriete huishoudmiddelen voor, met een heerlijk frisse geur. Huishoudmiddelen waar de bezitters van een vaatwasmachine niet zonder kunnen, zijn vaatwastabletten. Kies je hierbij voor kwaliteit van een merk dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, dan kies je zonder twijfel voor Sun tabletten. Daarvoor ben je bij wehkamp natuurlijk aan het juiste adres.

Verschillende soorten Sun vaatwastabletten

Sun is een grote naam op het gebied van tabletten voor de vaatwasser. De bekendste soort zijn de Sun Classic vaatwastabletten. De Sun Classic vaatwastabletten beschikken over een extra geconcentreerde formule tegen hardnekkig vuil. Bij deze tabletten is geen gebruikgemaakt van in water oplosbare folie en dien je dus voor het gebruik de folie wel te verwijderen. Wil je met schoonmaakmiddelen voor je vaat het juiste effect bereiken, dan heb je naast Sun Classic vaatwastabletten ook glanspoelreiniger en zout nodig. Heb je geen zin in dit gedoe, dan gebruik je Sun All in One vaatwastabletten. Sun All in One vaatwastabletten zijn complete tabletten die de functie van zout en glansspoelmiddel overnemen. Een complete tablet die in water oplosbare folie is verpakt (de verpakking hoeft dus niet verwijderd te worden). De All in One is ook als capsule verkrijgbaar. De beste vlek- en vetverwijdering behaal je door gebruik te maken van de Sun All in 1 Active Clean. De tabletten voor de vaatwasser van Sun zijn in verschillende verpakkingsformaten verkrijgbaar. Denk aan kleine verpakkingen van Sun vaatwastabletten met 25 stuks tot aan complete bundels met ruim 400 stuks waar je een heel jaar gebruik van maakt. Er zijn regelmatig aantrekkelijke Sun vaatwastabletten in de aanbieding, waar je grootverpakkingen met extra voordeel koopt. Houd het aanbod dan ook in de gaten om geen aanbieding te missen.

Sun tabletten kopen bij wehkamp

Kies jij het beste voor je vaatwasser en je vaat? Dan kies je voor de tabletten van Sun. Bij wehkamp het je een ruim aanbod met regelmatig een aantrekkelijke aanbieding. Bekijk het aanbod of selecteer snel door gebruik te maken van de zoekfilters op de site. Ben je al door je vaatwasmiddel heen? Ook voor je last minute aankopen ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Plaats vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.