Glorix schoonmaakmiddelen

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Glorix schoonmaakmiddelen voor een kraakhelder resultaat

Wist je dat Glorix al sinds 1929 dé specialist in hygiëne is? Bestudeer onze Glorix producten voor een glanzend schone keuken, badkamer en toilet. Het assortiment schoonmaakmiddelen bestaat uit hygiënische schoonmaakdoekjes, geurbleken, toiletblokken, geparfumeerde toiletreinigers en reinigingssprays. Heb jij al een Glorix toiletreiniger in huis? Vergelijk de producten en sla je slag!

Waarom ga je voor een Glorix schoonmaakmiddel

Een lekker schoon en fris huis wil iedereen. Stof en vuil zijn helaas terugkerende tegenstanders. Besef dat ook de onzichtbare vijand bestreden moet worden. Een (ogenschijnlijk) schoon aanrecht kan immers ziekteverwekkers bevatten na het klaarmaken van een kipgerecht. Denk bijvoorbeeld aan salmonellabacteriën. Wist je dat veel mensen een voedselinfectie oplopen in hun eigen keuken? Geef prioriteit aan een brandschone en hygiënische leefomgeving, en ga voor krachtige reinigingsproducten. Ben je geen fan van schoonmaakactiviteiten? Of je nu de keuken, de badkamer of het toilet schoonmaakt; Glorix is je beste vriend en het klusje klaren jullie samen. Kijk ook even bij Sun schoonmaakmiddelen en Swiffer schoonmaakmiddelen.

Hoe maak je je toilet hygiënisch schoon?

Glorix helpt je op weg met een schoonmaakplan. Voor het beste resultaat mag je elke dag een beetje Glorix bleek in je wc doen. Voorkom en reinig kalkaanslag door wekelijks de Glorix spray anti-kalk te pakken. Wil je een fris en kraakhelder toilet na iedere spoelbeurt? Kijk dan eens naar de doeltreffende Power toiletblokken. Zo'n Glorix wc blok zorgt voor reinigend schuim en een intensieve reiniging. Heb je onze Glorix doekjes al ontdekt? Deze hygiënische toiletdoekjes helpen jou om je toilet in perfecte conditie te houden. Ook de Glorix bleek spray draagt een efficiënt steentje bij aan de gewenste frisheid. Glorix heeft speciale geurbleken om vervelende geurtjes effectief te elimineren. Hoe lijkt jou de Glorix Eucalyptus of Ocean?

Welk Glorix schoonmaakmiddel heeft jouw voorkeur?

Zoek je praktische Glorix doekjes, maar dan zonder bleekmiddel? Bekijk de hygiënische schoonmaakdoekjes zonder bleek. Gebruik deze vochtige Glorix doekjes om allerlei afwasbare oppervlakken te lijf te gaan. Denk aan het aanrecht in de keuken of de wastafel in de badkamer. Heb je de Glorix spray badkamer al gezien in onze shop? Deze anti-kalk Glorix spray is voor de badkamer, maar ook voor het toilet en de keuken. Gebruik deze handige foamspray voor een brandschoon resultaat.

Profiteer van onze kortingen

Ga voor optimale hygiëne met een doeltreffende Glorix spray, handige doekjes, frisse toiletblokken en andere schoonmaakproducten. Kies Glorix Eucalyptus of Ocean voor een aangename geur. We hebben Glorix ook in de aanbieding.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.