Huishouden

Wasmiddelen

Wasmiddel zorgt ervoor dat je was weer stralend schoon wordt en heerlijk ruikt. Wasmiddel van merken als Robijn en Neutral zorgen ervoor dat je wasgoed weer lekker fris en schoon uit de wasmachine kom ...

36 resultatensorteren op
aanbevolen

Wasmiddelen

Een van de producten die onmisbaar is in elk huishouden, is wasmiddel. Met Robijn wasmiddel kun je genieten van de heerlijke geuren en wordt het wassen een beetje minder vervelend. Vind je het belangrijk dat het wasmiddel parfumvrij is? Kies dan voor de Neutral parfumvrij producten. Deze producten bevatten 0% parfum en 0% kleurstof wat ideaal is voor de gevoelige huid. Kies uit de handige voordeelverpakkingen, ze worden fijn bij je thuisgebracht zodat je niet meer met je zware wasmiddelen over straat hoeft.

Wasmiddel voor baby's

Voor baby’s is het belangrijk dat de was zorgvuldig wordt gedaan. Een baby heeft namelijk een kwetsbare huid en kan door verkeerd wasmiddel al geïrriteerd worden. Let daarom goed op welk wasmiddel je koopt. Zo kun je een wasmiddel gebruiken dat speciaal is ontwikkeld voor baby’s of een wasmiddel dat geschikt is voor de gevoelige huid (pH-huidneutraal). Ook al ruikt wasverzachter erg lekker, voor de was van je baby is dit niet geschikt. In wasverzachter zit vaak geur- en kleurstoffen die de huid van je baby irriteren.