wasmachines

Wasmachines met stoomfunctie

Met een wasmachine met stoomfunctie kun je naast wassen met alleen water ook wassen met stoom. En door te wassen met stoom kun je water besparen. Als je bijvoorbeeld wasgoed wilt opfrissen en geurtjes ...

25 resultatensorteren op
aanbevolen

Wasmachines met stoomfunctie

Een wasmachine kan tegenwoordig steeds meer. Sommigen kun je bedienen met je smartphone anderen doseren zelf het wasmiddel en wasverzachter. Maar je hebt ze ook die over een toegevoegde stoomfunctie bezitten. Een wasmachine met stoomfunctie kan naast wassen met water ook wassen met stoom.

Bespaar water

Voor kleding die je niet meteen wilt wassen maar wel graag een opfrisbeurtje wilt geven, biedt de wasmachine met stoomfunctie uitkomst. Door het stoom wordt je kleding opgefrist en worden vieze geurtjes verwijderd zonder daarmee meteen veel water te verbruiken. Wanneer je wast met stoom verbruik je namelijk minder water dan wanneer je wast met water. Gemakkelijk kies je voor het stoomwasprogramma en voilà! je wasgoed ruikt weer lekker fris.

Bestellen

Lijkt jou dat wel wat, een wasmachine met stoomfunctie van merken als AEG, Beko, LG en Miele? Wanneer je deze voor 23:59 uur hebt besteld, dan heb je hem morgen al in huis!