wasmachines

Wasmachines met automatisch doseersysteem

Wasmachines worden steeds slimmer. Naast wasmachines met connectivity app's zijn er ook wasmachines die automatisch je wasmiddel doseren, van merken als Bosch en Miele. Bij elke machine werkt het ...

14 resultatensorteren op
aanbevolen

Wasmachines met automatisch doseersysteem

Wasmachines krijgen steeds meer functies. Bedien je wasmachine met je smartphone, stel van te voren de tijd in dat je wasmachine moet gaan wassen, of kies voor een automatisch doseersysteem. Erg handig, want een wasmachine met automatisch doseersysteem regelt zelf de aanvoer van je wasmiddel en wasverzachter. Zo heeft je wasmachine altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter.

Geld besparen

Bij elke wasmachine werkt het doseren anders. Zo zitten de doseersystemen bij Miele onderin de wasmachine en bij Bosch en Siemens juist bovenin. Ook het doseren kan anders verlopen, maar één ding is zeker: jaarlijks kun je er veel geld mee besparen. Je zorgt er namelijk met een automatisch doseersysteem voor dat je minder wasmiddel of wasverzachter verbruikt. En dat merk je, in je portemonnee.

Bestellen

Wil jij ook niet meer zelf de hoeveelheid wasmiddel of wasverzachter moeten bepalen en lijkt een wasmachine met automatisch doseersysteem jou wel wat? Bestel er dan vandaag nog een voor 23:59 uur en je hebt hem morgen al in huis!