wasmachines

Top 10 wasmachines

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Wij hebben onze top 10 aanbevolen wasmachines voor jou geselecteerd. En zit jouw wasmachine niet bij onze top 10, dan bieden wij jou natuurlijk ook nog de keuze uit ...

8 resultatensorteren op
aanbevolen

Top 10 wasmachines

Een wasmachine uit zoeken lijkt misschien niet zo lastig, maar met ruim 100 wasmachines in het assortiment, kan het nog een karwei worden. Waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine? Wat is de energieklasse van de wasmachine, wat is het toerental en hoeveel maximale belading kan de wasmachine hebben? Dit zijn drie veelvoorkomende en belangrijke vragen tijdens het uitzoeken van een wasmachine. De top 10 bevat speciaal geselecteerde modellen voor jou, om het net een stukje makkelijker te maken.

Belading wasmachine

Heb je een gezin thuis en wordt er wekelijks meerdere keren gewassen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat het fijn is om een wasmachine te hebben die een grote hoeveelheid kleding aankan. Een wasmachine tussen de 7 en 9 liter is hier een geschikt model voor. Was je minder vaak of een mindere hoeveelheid kleding? Dan is een wasmachine tot 7 kilo belading genoeg voor jou.

Geluidsniveau

Heb je een kleintje in huis, heb je buren of draait de wasmachine bij jullie altijd op volle toeren? Dan begrijpen wij dat je het fijn zou vinden om een wasmachine te hebben die niet teveel lawaai maakt. Gelukkig kan je bij ons selecteren wat het maximale geluidsniveau van jouw wasmachine moet zijn! In onze top 10 zijn altijd verschillende geluidsniveaus terug te vinden.