Huishouden

Wasmachines

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Je zoekt natuurlijk de wasmachine die het beste bij jouw (gezins)situatie past. Zo bieden wij onder andere vele energiezuinige en stille wasmachines.

107 resultatensorteren op
aanbevolen

Wasmachines

Wasmachines doen precies wat hun naam al zegt: het zijn machines die je kleding, beddengoed, bad- en ander textiel wassen. Door er een beetje wasmiddel bij te doen, wordt het vuil uit de stof geweekt. Het vuile sop wordt afgevoerd en je kleren zijn weer schoon! Ze komen nog wel nat uit de wasmachine, tenzij je een type kiest dat niet alleen kan wassen, maar ook centrifugeren en drogen. Als je voor zo’n zogenaamde wasdroogcombinatie kiest, hoef je geen aparte wasdroger meer te hebben. Natuurlijk hebben wij ook losstaande wasdrogers in het assortiment. Ook de was ophangen aan een wasrekje of droogmolen is daarmee verleden tijd geworden. Heb je nog een voorkeur voor de plek van de laadopening? Wij hebben wasmachines waarbij je aan de voorkant de was erin doet, maar ook varianten die je van boven laadt. Whirlpool, Siemens, Bosch, AEG, Miele, LG, Zanussi… we hebben heel veel topmerken voor je in verschillende energieklassen!

Kies uit ons ruime aanbod wasmachines

Als je kiest voor een voorlader, kun je er nog een ander apparaat bovenop zetten. Vaak is dit een wasdroger, waardoor je ruimte bespaart. Dankzij het venster in de deur kun je zien of alles goed gaat tijdens het wassen. Hoewel een bovenlader eigenlijk ergonomischer is, kiezen we in Nederland nog massaal voor een voorlader. Heb je een voorkeur voor een bepaald toerental, dan kun je daar bij ons ook op selecteren.Net als op de maximale belading in kilo’s (handig als je veel of juist weinig wasgoed hebt), de grootte van de deur (vulopening noemen we die) en hoeveel jaar fabrieksgarantie de wasmachines bieden.