Wasdrogers

Droogmolens

Buiten je was drogen, nadat deze uit de wasmachine komt, is heerlijk! Het geeft je was die frisse geur. Het kost niets, want de zon is gratis. Je kleren blijven langer mooi en het is beter voor het mi ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Droogmolens

Wat is er nu lekkerder dan schone was die in de buitenlucht heeft gehangen en daardoor niet alleen goed droog is geworden, maar ook heerlijk fris ruikt en aanvoelt? Met de droogmolens die wij in ons assortiment hebben, kun je dit gevoel eenvoudig creëren. De originele variant bestaat uit gespannen waslijnen die tussen drie of vier uitklapbare armen van een staande droogmolen zijn vastgemaakt. Droogmolens staan over het algemeen in een gat in de grond, maar ook als je daar geen ruimte voor hebt, dan hebben we verschillende exemplaren die je toch kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een roldrooglijn die je zelf kunt uitrollen op de gewenste lengte. Deze is horizontaal, dus je kunt hem ergens tussen twee punten plaatsen die jij geschikt vindt. Ook ken je waarschijnlijk het droogrek wel, dat zelfstandig op de grond steunt. Die hebben we ook voor je. Zelfs als je wel een droogmolen wilt, maar geen gat in de grond wilt of kunt maken, kunnen we je verder helpen. Er zijn namelijk ook droogmolens die je aan de wand kunt bevestigen en uitvouwen wanneer je ze nodig hebt. Deze wanddrogers zijn heel eenvoudig te installeren en handig in het gebruik. Ook nog op zoek naar een nieuwe wasmachine? Wij bieden eveneens een groot assortiment aan wasmachines.

De oorsprong van droogmolens

In Australië is de droogmolen uitgevonden. Misschien heeft dat iets te maken met de vele ruimte die daar beschikbaar is… Het grote voordeel van droogmolens is dat je ze rond kunt draaien als je toe bent aan de volgende zijde. Je hoeft dus niet van je plaats als je de was op wilt hangen. Het inklappen is een ander voordeel, want wanneer je hem niet gebruikt neemt de molen niet veel ruimte in beslag. Doordat droogmolens tegenwoordig worden gemaakt van roestbestendige materialen zoals aluminium en kunststof, kun je er extra lang mee doen.