Vriezers

Vrieskisten

Vrieskisten zijn ideaal om als extra vriesopslagruimte te gebruiken in bijvoorbeeld de schuur of garage. Een vrieskist heeft veel inhoud, zodat je er lekker veel in kwijt kan. Je hoeft je nooit meer d ...

14 resultatensorteren op
aanbevolen

Vrieskist

Mocht je in de bijkeuken, schuur of garage graag je diepgevroren boodschappen willen opslaan, dan is een vrieskist een ideale oplossing daarvoor. Net zoals voor de overheerlijke gerechten die je zelf in grote hoeveelheden maakt om in te vriezen voor latere consumptie. Erwtensoep, ijs, brood, vissticks, vlees, vegaburgers: je vrieskist vindt het allemaal prima. Het handige van zo’n model vriezer is dat hij lekker veel inhoud heeft (in de meeste gevallen tenminste). Dus als je iets wilt invriezen hoef je alleen maar de klep open te doen en misschien een paar voorraadkorven aan de kant te doen met klein grut erin. Daarna kan het product direct de vrieskou in. Bij ons vind je allerlei verschillende vrieskisten van merken als Beko, Siemens, White Knight en Liebherr. Als je een energiezuinig exemplaar zoekt, kun je selecteren op energieklasse A+ of A++. Zuinig genoeg? Wij zorgen ervoor dat je jouw favoriete vrieskist vindt!

Een grote of kleine vrieskist

Er bestaan ook relatief kleine vrieskisten met 98 liter inhoud, voor het geval je weinig ruimte ter beschikking hebt. Maar over het algemeen past er toch wel ruim 200 liter in. We hebben er zelfs eentje waar maar liefst 572 liter in past! De garantie die je op je nieuwe aankoop krijgt, is 2 of 3 jaar, afhankelijk van het type. Mocht je een bepaald budget in gedachten hebben, dan kun je ook je vrieskist selecteren op basis van prijs. Schuif gewoon de prijsbolletjes tot aan het gewenste bedrag. Zo vind je meteen de perfecte vrieskist die voldoet aan jouw wensen en eisen!