Vriezers

Kastmodel vriezers

Sla jij graag veel producten in om ze vervolgens in te vriezen? Dan is een kastmodel vriezer echt wat voor jou. De vriezer biedt je veel opslagruimte, zodat jij al jouw producten op kunt slaan. Zo heb ...

30 resultatensorteren op
aanbevolen

Vrieskast

Haal je regelmatig bij de supermarkt producten die uit het vriesvak komen? Dan is het wel zo handig om thuis een vrieskast te hebben waar je ze nog wat langer kunt bewaren. Ook als je vaak zelf lekkere dingen maakt en deze op een later tijdstip ook nog wilt kunnen eten, is een vrieskast daarvoor ideaal. We hebben tientallen verschillende vriezers voor je en vrieskasten zijn en blijven populaire modellen door hun afmetingen. Je kunt er lekker veel in kwijt en toch nog makkelijk overal bij door de grote deur en de verschillende vakken en lades waarover de vrieskast beschikt. Kies bij ons uit topmerken als Whirlpool, Siemens, White Knight, Liebherr, Miele en Bosch. Stuk voor stuk zijn ze zeer energiezuinig, wat bewezen wordt door de energieklasse A+, A++ of zelfs A+++ waar je uit kunt kiezen. Wat jouw wensen ook zijn, je vindt altijd jouw ideale exemplaar bij ons!

Selectiecriteria voor je vrieskast

Een vrieskast bestaat uit meerdere vriesladen op elkaar. De inhoud verschilt van 99 tot 360 liter. Je kunt snel aanvinken aan welke inhoud jij ongeveer zit te denken. Ook het aantal jaren garantie dat je op je vrieskast krijgt, kun je eenvoudig voorselecteren. Periodiek ontdooien is nodig om je apparaat in goede conditie te houden en ijsvorming tegen te gaan. Denk je daar zelf eigenlijk nooit aan of heb je geen zin om het handmatig te doen? Kies dan een vrieskast met NoFrost-technologie, zodat je nooit meer zelf hoeft te ontdooien. Het laatste criterium waar je op kunt selecteren is de prijs. Bepaal eerst voor welk budget je wilt shoppen en je ziet meteen de vrieskasten die aan jouw voorwaarden voldoen!