Verwarming

Toon de slimme thermostaat

Wonen in een slim huis. Waarin je verwarming, verlichting en apparaten op afstand met een app bedient. En een alert op je mobiel ontvangt bij rook in huis. Toekomstmuziek? Niet met Toon®, de slimme thermostaat van Eneco. Nu ook met én zonder energiecontract van Eneco.

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Toon

Met Toon ben je in één keer baas over je eigen huis. Het is namelijk zo dat deze slimme thermostaat van alles bijhoudt. Zo weet Toon jouw energieverbruik per dag, week, maand en jaar. Want ze zeggen niet voor niets: als je weet hoe je energie verbruikt, wordt besparen stukken makkelijker.

Minder energieverbruik

Toon zorgt voor minder energieverbruik in huis, zo stuurt deze thermostaat je verwarming aan en geeft een inzicht in je energieverbruik en kosten. Met persoonlijke tips speelt Toon in op jouw verbruik, leefomgeving en manier van leven. Via je telefoon of tablet kun je Toon bedienen. Zo kom je nooit meer thuis in een koud huis, en wanneer je op vakantie bent kun je jouw verlichting gemakkelijk inschakelen.

Nu ook zonder energiecontract

Je kunt Toon nu ook gebruiken zonder energiecontract van Eneco. Zo kun jij gebruik maken van alle slimme functies van deze thermostaat zonder meteen van energieaanbieder te moeten wisselen.

Slimme accessoires

Naast een thermostaat heeft Toon ook slimme stekkers. Met behulp van deze stekkers krijg je inzicht in je energieverbruik per apparaat. Zo weet je welke apparaten in huis de meest energie verbruiken, en welke apparaten juist ontzettend energiezuinig zijn.

Bestellen

Ben jij benieuwd wat de slimme thermostaat Toon voor jou kan betekenen? Bestel hem dan vandaag nog voor 23:59 uur en je kunt morgen al beginnen met het besparen van energie.