Verwarming

Radiatoren

Met de radiatoren uit onze collectie heb je het behaaglijk warm in je huis. Onze designradiatoren van Plieger zijn niet alleen functioneel, mooi en ruimtebesparend. Ze zijn ook heel handig om je handdoek te verwarmen, of te drogen. De energiezuinige E-Convect radiatoren van Eurom, zijn zowel staand als hangend aan de muur te gebruiken.

Radiator

Wanneer je een radiator nodig hebt voor in de badkamer, zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Wij bieden je de informatie die je zoekt en een assortiment dat bestaat uit prima badkamerradiatoren. Ook aan de klokthermostaat denken we, want daarvoor kun je ook bij ons terecht. Voor je het weet geniet je van de heerlijke warmte van je nieuwe radiator…

Jouw ideale radiator voor de badkamer

Radiatoren zijn warmtewisselaars die een koude ruimte lekker warm kunnen maken. Ideaal dus voor de badkamer, want daar wil je graag een aangename temperatuur hebben. Na het douchen is het er vanzelf al warmer, maar vooral op koude winterochtenden is het fijn dat je een goede radiator hebt in de badkamer. Wil je zo goed mogelijk gebruik maken van de radiator, dan zou je eigenlijk moeten zorgen voor een variant met een zo groot mogelijke oppervlakte. Dan wordt de warmte beter afgegeven aan de lucht. Maar daarmee komen we ook meteen bij het designvraagstuk aan: een radiator met veel oppervlak ziet er meestal niet zo mooi uit. Om die reden kiezen veel mensen voor een exemplaar met dunne buizen. Als er openingen tussen de verschillende radiatordelen zijn, kun je bovendien ook je handdoek erop laten drogen, wat natuurlijk ook handig is. Gelukkig weten de ontwerpers van radiatoren tegenwoordig precies hoe ze de ideale mix moeten vinden tussen design en functionaliteit. Zo vind je vanzelf een radiator die het beste van twee werelden biedt!

Keuze uit topmerken

Plieger en Honeywell zijn gerenommeerde namen die je vast en zeker bekend voorkomen. Bij ons vind je hun producten overzichtelijk bij elkaar. Vergelijk gerust de ene radiator met de andere om je favoriete stijl en afmeting te vinden.