Verwarming

Petroleumkachels

Verwarm je kamer met een petroleumkachel. Stel de kachel op de graad nauwkeurig in en je huis wordt precies verwarmd op de door jouw gewenste temperatuur. We hebben petroleumkachels van de merken Eurom en Qlima voor je. Bekijk ze snel en jij zit binnenkort lekker knus voor de kachel!

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Petroleumkachels

Eigenlijk is het veel gezelliger om een kachel te gebruiken dan een centrale verwarming. Oké, het is wel praktisch dat je met een cv je hele huis kunt verwarmen, maar petroleumkachels bieden veel meer sfeer en knusheid. Het is gewoon een heel aangename manier om extra warmte in de kamer te krijgen. In de woonkamer kun je hem dan ook prima gebruiken als fijne verwarming waar je met zijn allen omheen kunt gaan zitten. Of zet hem in je hobbyschuur, voortent of caravan. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je altijd een voorraadje petroleum in huis hebt. Daarmee laat je petroleumkachels hun werk doen. Bij wehkamp.nl vind je diverse soorten van topmerken als Zibro en Eurom. Welke je kiest is afhankelijk van je wensen en je budget. Veel plezier gewenst met je nieuwe petroleumkachel!

Zo kun je uit onze petroleumkachels kiezen

Welk merk jouw voorkeur heeft, is de eerste selectiemogelijkheid die we je bieden. Ook het aantal jaar fabrieksgarantie dat je op de petroleumkachels krijgt, kun je aanvinken. Mocht je het belangrijk vinden dat de kachel goed in je interieur past, dan selecteer je de kleur die jou aanspreekt. Als laatste kun je de prijsbolletjes verschuiven tot je bij jouw gewenste budget bent aangekomen. Zo weet je zeker dat je alleen de petroleumkachels ziet die binnen jouw prijsrange vallen. Een voorbeeld uit ons assortiment is de Eurom SWF3000 petroleumkachel met CO2-beveiliging. Je kunt hem zonder snoeren of afvoer installeren. Per tank van 5 liter petroleum brandt hij 16 uur lang. Er zit een CO2-sensor op en een automatische stop. Klinkt dit als iets voor jou? Bestel dan direct!