Verkoeling

Mobiele airco's

Met een mobiele airco kun je voor de perfecte temperatuur zorgen in de door jou gewenste ruimte. Ga je ergens anders zitten? Dan kun je de airco makkelijk verplaatsen. Met onze airco’s regel je niet a ...

11 resultatensorteren op
aanbevolen

Mobiele airco

Een mobiele airco combineert alle functies van een reguliere airconditioning in een verplaatsbare eenheid. Hiermee kun je de temperatuur en luchtvochtigheid zelf regelen, wat handig is op momenten dat het buiten erg warm of koud is. Heeft de mobiele airco ook een filtersysteem, dan wordt de lucht ook nog gezuiverd. De warme lucht en het vocht dat ontstaat door de mobiele airco kan door middel van een luchtslang naar buiten worden afgevoerd. Die hang je gewoon uit het raam. Kies bij ons de mobiele airco die helemaal past bij jouw wensen en eisen. De specificaties en de prijs verschillen per type, dus zet de verschillen op je gemak naast elkaar.

Zit jouw mobiele airco erbij?

De Whirlpool AMD 092/1 mobiele airco beschikt over de Jet/Turbo-functie. Daarmee bereikt de kamer waar je hem plaatst in recordtijd een temperatuur van 18 graden. De unieke 6th Sense technologie detecteert de temperatuur van de kamer en past automatisch het vermogen en de snelheid hierop aan. Een andere mobiele airco is de De'Longhi Pinguino PACWE111ECO. Deze heeft energieklasse A+ dankzij waterkoeling en is geschikt voor ruimtes tot 110m³. Hij kan koelen, ventileren en ontvochtigen (vanaf 21°C) en beschikt over een autofan-functie, boostfunctie, smartfunctie en sleepfunctie. De P129, de uiterst complete mobiele airco van Zibro, kan naast koelen eveneens de lucht ontvochtigen en reinigen. Dankzij het 3-laags filterpakket is de lucht in de kamer altijd schoon. Het Cooldown-system zorgt dat deze mobiele airco zeer energiezuinig is. Je ziet het: er is heel veel mogelijk op dit gebied. Bepaal zelf je voorwaarden en kies jouw ideale mobiele airco!

Wat kan de airco?

Een airco kan vaak nog meer dan alleen een ruimte koeler maken. Soms kunnen ze ook ontvochtigen, reinigen, ventileren en zelfs een ruimte verwarmen als je dat wilt. Ben jij eruit en zoek je supersnel verkoeling? Bestel jouw airco dan vandaag nog bij wehkamp. Wij komen het apparaat snel bij je thuisbezorgen. De mobiele variant kun je zo gebruiken, een split airco moet je zelf nog installeren. Uiteraard wordt er bij deze split airco’s een handleiding meegeleverd.