Airco's

Tijdens warme zomerdagen heb je ook behoefte aan verkoeling. Een airco is daarom onmisbaar. In ons assortiment hebben wij verschillende artikelen, mobiele en vaste airco’s. Wil jij verkoeling in één van de kamers van je huis? Dan is een vaste split airco een goede keus. Wanneer je de airco in meerdere kamers van je huis wilt gebruiken, kies dan voor een mobiele versie. Makkelijk verplaatsbaar en overal koele lucht!

Airco’s

Ieder jaar wachten we in Nederland met smart op de zomer. Maar die warme nachten zijn niet bevorderend voor de nachtrust. Een airco zorgt voor een heerlijke koele slaapkamer. Zo kom jij ook de warme zomernachten prima door. Airco’s voor in huis zijn er in twee soorten: de mobiele airco en de split unit airco.

De mobiele airco

Zoek je soms verkoeling in de slaapkamer, soms in de werkkamer of op de kinderkamer? Dan is een mobiele airco het handigste! Deze variant zet je neer waar jij dat wilt. Stekker in het stopcontact, afvoerslang naar buiten leiden en je hebt verkoeling. Onze tip: let bij de mobiele airco op het geluidsniveau in decibel. Het is wel zo fijn dat het apparaat zo min mogelijk geluid maakt.>/p>

De split unit airco

Heb je te weinig ruimte voor een verrijdbare airco en is er maar één ruimte in je huis waar je de airco gaat gebruiken? Dan is een split unit airco de beste keuze. De split airco bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Deze types zijn vaak wat stiller dan de mobiele variant. Perfect voor als je licht slaapt.

Wat kan de airco?

Een airco kan vaak nog meer dan alleen een ruimte koeler maken. Soms kunnen ze ook ontvochtigen, reinigen, ventileren en zelfs een ruimte verwarmen als je dat wilt. Ben jij eruit en zoek je supersnel verkoeling? Bestel jouw airco dan vandaag nog bij wehkamp. Wij komen het apparaat snel bij je thuisbezorgen. De mobiele variant kun je zo gebruiken, een split airco moet je zelf nog installeren. Uiteraard wordt er bij deze split airco’s een handleiding meegeleverd.