Huishouden

Verkoeling

Zoek je verkoeling voor in huis? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan producten die helpen bij de verkoeling van je huis. Van plafondventilatoren tot krachtige airco’s.

47 resultatensorteren op
aanbevolen

Verkoeling

Toe aan verkoeling met het warme weer? Of op zoek naar een apparaat die je lucht reinigt? Dan zit je bij ons goed! Wij helpen je het product te vinden dat het best bij jou en je gezin past.

Overal koele lucht

Gedurende het warme weer heb je ook behoefte aan verkoeling. Hierom is een airco onmisbaar thuis. Wij hebben airco’s van topmerken zoals DeLonghi en Qlima. Naast mobiele airco’s die je kunt verplaatsen, bieden wij ook vaste airco’s aan, die op een vaste plek in je huis gemonteerd kunnen worden. Selecteer eenvoudig bij de filters welke specificaties je nodig hebt en je hebt morgen al verkoeling in huis!

Verkoeling met een druk op de knop

Met onze ventilatoren ben je gegarandeerd van een lekker koud briesje tijdens warme zomerdagen, of het nou waait of niet. Wij hebben op afstand bedienbare ventilators en ventilators met meerdere standen. Staande ventilatoren kun je gemakkelijk verplaatsen, maar je kunt ook kiezen voor een plafondventilator die je op je plafond vastmaakt. Met merken zoals Dyson en Bestron zit je bij ons zeker goed.