Huishouden

Strijksystemen

Zorg goed voor je kleding. Met de strijkijzers en stoomgenerators van merken als Braun en Tefal strijk je elke kreukel of vouw in je blouse, overhemd of broek weer glad. Of ga voor een PerfectCare str ...

73 resultatensorteren op
aanbevolen

Strijksystemen

Goed voor de dag komen in een kreukvrije blouse of een fris pak is belangrijk. Wij bij wehkamp begrijpen dat en bieden daarom een groot assortiment aan in strijksystemen. Dankzij verschillende stoomsystemen van onder andere Philips en Braun, kan je fris voor de dag komen. Bij ons kan je terecht voor strijkijzers, stoomgenerators, kledingstomers, de LG Styler kledingstomers en niet te vergeten: de strijkplank. Werkt de strijkplank nog naar behoren, maar is de strijktafelovertrek aan vervanging toe? Niet getreurd, want ook voor strijkaccessoires zoals een strijkplankovertrek, ben je bij wehkamp aan het juiste adres.

Verschillende types strijksystemen

Uiteraard is de keuze aan jezelf welk type strijksysteem bij je past, maar om je op weg te helpen leggen wij de verschillende systemen voor je uit. De stoomstrijkijzers van onder andere Philips en Braun hebben een spitse voorkant zodat zij eenvoudig tussen de lastig bereikbare plekken kunnen strijken. Heb je geen tijd om uitgebreid te gaan strijken? Dankzij onze handstomers is het mogelijk om snel je kleding op te frissen en de kreukels eruit te halen. Draag je geregeld nette kleding, zoals kostuums, jurken of overhemden en wil je er niet elke keer mee naar de stomerij? Dankzij onze luxe LG Styler kledingstomer krijgt de kleding een echte opfrisbeurt. Er passen 3 kledingstukken en 1 broek in de LG Styler. De kleding wordt hygiënisch gereinigd en ontdaan van ziektekiemen, bacteriën en stofmijt. Neem een kijkje tussen ons grote assortiment!

Wil je direct gebruik gaan maken van je nieuwe strijksysteem, zoals van je nieuwe strijkijzer, kledingstomer of stoomgenerator? Bestel vandaag nog voor 23:59 uur, dan staan wij morgen al voor jouw deur. Over de garantie hoef jij je niet druk te maken, wij leveren onze strijksystemen met minimaal 2 jaar garantie, wat wel op kan lopen tot 10 jaar garantie!