Stoomreinigers

Stoomreinigeraccessoires

Op deze pagina vind je alle losse accessoires voor jouw ruitenreiniger, stoomreiniger of vloerreiniger, zodat je het huis nog schoner kunt maken. Bij Wehkamp vind je verschillende accessoires voor dez ...

7 resultatensorteren op
aanbevolen

Accessoires voor stoomreinigers

Wil je nog meer profijt hebben van je stoomreiniger? Dan vind je hier allerlei accessoires die je helpen om nog net even iets slimmer, beter of handiger te werk te gaan. De diverse accessoires voor stoomreinigers van wehkamp.nl bieden je misschien nog wel inspiratie ook! Het kan bijvoorbeeld zijn dat je op ideeën komt doordat je een borstelset ziet waarvan je meteen weet op welke plek die perfect van pas komt. Er zijn bovendien verschillende van dit soort sets, want elke borstel heeft weer zijn eigen specificaties. Zo maak je aan de hand van jouw wensen en eisen vanzelf de juiste keuze. En als je eenmaal de juiste accessoires hebt gevonden voor je stroomreiniger, dan bestel je snel en eenvoudig. Je weet dat wehkamp voor service staat: wij bezorgen supersnel bij je thuis.

Welke accessoires kies jij?

Als je vooral ramen gaat schoonmaken met je stoomreiniger dan vind je het vast prettig om hier wat reinigingsmiddel voor in huis te hebben. Ook de doeken waarmee de stoomreinigers werken moeten op zijn tijd vervangen worden. Natuurlijk vind je deze vervangende exemplaren in ons assortiment. Net als een verlengsteel voor die hoge ramen, een stoomvuilfrees voor het stevige werk en allerlei accessoiresets. Voor de badkamer zijn er allerlei microvezeldoeken beschikbaar. Kijk eens rustig rond in ons aanbod en je maakt vanzelf een goede keuze.