Stoomreinigers

Robotruitenreinigers

Het grote voordeel van een robotruitenreiniger is dat deze jouw ramen lapt en zeemt zonder dat je hierbij aanwezig hoeft te zijn. Zet de robotruitenreiniger aan en deze doet de rest. Streeploos worden ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Robotruitenreinigers

Nooit meer knoeien met zeep of water dankzij de robotruitenreinigers. Deze handige apparaten doen namelijk al het werk voor jou. Of je nu dikke of dunne ramen hebt, de robotruitenreinigers reinigen met gemak vrijwel elke raam oppervlakte. En ze zier er ook nog eens hartstikke strak uit dankzij de unieke designs stijlvolle kleuren.

Hoe werkt een robotruitenreiniger?

Een robotruitenreiniger maakt gebruik van nieuwe technologieën. Het apparaat scant de oppervlakte en werkt vervolgens vanuit dit punt. Systematisch wordt er van boven naar beneden en van links naar rechts gereinigd. Door dit systeem worden er geen strepen achtergelaten en wordt de oppervlakte helemaal schoon gemaakt. Wanneer de robotruitenreiniger klaar is zal deze dit aangeven met een piepsignaal.

Microvezeldoek

Dankzij de microvezeldoek die is toegevoegd aan veel robotruitenreinigers worden jouw ramen streeploos schoon gemaakt. De doek zorgt er namelijk voor dat er niet teveel water en zeep gebruikt wordt en het ontstaan van strepen dus tegen wordt gegaan.

Bestellen

Ben je benieuwd naar de robotruitenreiniger en zie jij dat wel zitten? Nooit meer knoeien met zeep en natte doeken? Wanneer je de robotruitenreiniger vandaag voor 23:59 uur hebt besteld, dan heb je ‘m waarschijnlijk morgen al in huis!