LG VSR8600RR Hom-bot robotstofzuiger, robijnrood

  LGVSR8600RR Hom-bot robotstofzuiger

  Vermogen (Watt): 14,4 | Oplaadstation: Ja | Zuigkrachtregeling: Geen
  11 reviews
  499.-399.-je bespaart 100.- (20%)
  Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  Best reviewed

  Best reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in februari 2017.


  De LG VSR8600RR robotstofzuiger houdt jouw huis schoon zodat jij dit niet langer hoeft te doen. Zowel tapijten als kale vloeren worden uitstekend gereinigd door de Hom-Bot. Dankzij de slimme Dual Eye 2.0 navigatie, het RoboNavi 10.0 systeem en de Smart Inverter Motor is deze robotstofzuiger intelligent, effectief en efficiënt tijdens het reinigen.

  Zelflerend systeem & slimme navigatie
  De LG Hom-bot navigeert zich dankzij de ingebouwde sensoren en het Dual Eye 2.0 systeem op efficiënte wijze door de kamers in jouw huis, langs alle obstakels. Met een camera aan de bovenkant kan de Hom-bot, aan de hand van de beelden van het plafond, de meest efficiënte routes bepalen voor het stofzuigen. Aan de onderzijde bevindt zich een sensor die gelijktijdig ook voor de navigatie zorgt, aan de hand van de beelden van de vloer. Deze sensor zorgt er ook voor dat de Hom-bot uitstekend zijn weg kan vinden in het donker of onder meubels. In tegenstelling tot conventionele robotstofzuigers beschikt de LG Hom-bot over een ultrasoon sensor, waardoor de Hom-bot weet hoe ver obstakels zich bevinden en is er geen stootrand meer nodig. Omdat de Hom-Bot zelflerend is, onthoudt hij waar de obstakels in huis zijn en weet de Hom-bot steeds waar hij zich bevindt, ook wanneer de Hom-bot opgetild en ergens ander weer neergezet wordt. Wanneer de Hom-bot in gesloten ruimtes of tegen obstakels dreigt vast te lopen, onthoudt de Hom-bot hoe hij daar terecht is gekomen en voert vervolgens een aantal geschikte manoeuvres uit om daar weer weg te komen.

  Smart Inverter Motor
  De ingebouwde Smart Inverter Motor zorgt voor een krachtige zuigkracht en een verbeterde stofopname ten opzichte van conventionele robotstofzuigers. Grof vuil (bijvoorbeeld snoepjes op de vloer), wordt tot 99,5% opgenomen, stof uit tapijten wordt tot maar liefst voor 45% opgenomen en normaal stof op de kale vloer wordt tot wel 95% opgenomen. De Smart Inverter Motor levert meer zuigkracht, maar is tot wel 65% zuiniger dan een conventionele motor, doordat het verbruik in de motor intern automatisch gemeten en geoptimaliseerd wordt. Omdat de Smart Inverter Motor koolborstelloos is en minder last heeft van slijtage heeft deze motor een lange levensduur. LG geeft maar liefst 10 jaar garantie op deze motor.

  Best reviewed Kieskeurig
  De LG VSR8600RR robotstofzuiger is als Best Reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in februari 2017.

  Vierkant design
  Natuurlijk wil je de hoeken in je kamer ook schoon krijgen. Dankzij een vierkant ontwerp en de extra lange zijborstels komt de Hom-bot van LG gemakkelijk in de hoeken van het huis. De hoeken worden zo tot maar liefst voor 94% schoongemaakt.

  Specificaties 
  - Display: LED
  - Display taal: Nederlands     
  - Accu: Li Ion
  - Accu capaciteit: 14.4V / 2330mAh
  - Bedrijfstijd: 100 minuten
  - Bereik: 150 m²
  - Automatisch opladen na schoonmaken
  - Indicatie stofopvang vol
  - Indicatie filter vol
  - Programmeerbaar: Ja
  - 7 schoonmaakmogelijkheden
  - 4 Ultrasonische sensoren
  - Kamer naar kamer functie: Ja
  - Werkt in donker: Ja
  - Geluidsniveau: 60 dB
  - Geschikt voor welke ondergrond: vloeren en tapijten tot 1.5 cm hoogte.
  - Drempelhoogte tot 1 cm
  - Aantal zijborstels: 2
  - Kleur: Robijnrood

  Afmetingen:         
  - Afmeting (hxbxd): 8.9x34x34 cm
  - Gewicht 3 kg
  Vermogen (Watt)14,4
  Oplaadstation
  ZuigkrachtregelingGeen
  Inhoud stofopvang (liter)0,6
  Laadtijd (in min)180
  Accuduur (in min)100
  (H)EPA-filterHEPA 11
  Programmeerbaar
  Kamer-naar-kamer functie
  Vuil-detectieJa, akoestisch en optisch
  Werkt in donker
  Snoerloos
  Afstandsbediening
  Gewicht (kg)3
  Kleurrobijnrood
  MerkLG
  FabriekstypeVSR8600RR
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Beste koop/Beste getestBest reviewed
  EAN8806087845938
  artikelnummer87-08-74
  Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie

  ILL/32/reviews

  Reviews

  (11)
  • Algemene beoordeling: 3.6
  • Verwachting: 3
  • Kwaliteit: 3.3

  zo goed is hij nou ook niet !

  De reviews waren goed vandaar dat ik hem kocht echter,... zo zelf lerend vind ik hem helemaal niet zoals omschreven word. zeker 90 minuten doet hij over de kamer en keer op keer zoekt hij de onmogelijke plekken op....zeeeeer frustrerend !! hij veegt wel wat op maar hij doet er erg lang over en als er maar iets anders op de grond ligt walst hij er overheen....ik heb spijt van deze aankoop.

  Topding

  Tijdens ontbijt of tv kijken doet de LG zijn ding. Het verbaasd me wat een zuigkracht. Je moet wel de eerste keer even mee lopen om te kijken dat ie niks omgooit of kabels opeet. Ik overweeg om ook op de eerste verdieping eentje aan te schaffen.

  Super robot

  Nooit gedacht dat het zo goed zou doen. Voor we naar bed gaan zetten we hem aan en zuigt echt overal en er om heen leuk om na te kijken van uit de bank dat alles gezogen wordt. Wel de kabels van de vloer en schoen veters in de schoenen doen want dan zit hij vast. Kom je uit bed alle koekjes kruimels en resten weg .heerlijk beneden komen. Aanrader

  Onderdelen

  Hallo, Wij hebben deze stofzuiger nu een jaar en hij zuigt niks meer op. Ik denk dat dit komt omdat de middelste borstel is versleten. Helaas kan ik nergens een nieuwe borstel bestellen. Dus hoe nu verder ?

  2 mensen vonden dit nuttig

  Niet aan te bevelen maar ook niet af te raden

  Hij zorgt ervoor dat je met 2 hondjes en een kat niet meer elke dag hoeft stof te zuigen, maar nu elke week maar 1 keer handmatig. Dat is prettig. Hij komt onder de bank, onder kasten en is de ene keer heel erg doeltreffend en de andere keer doet ie al een overwinningsdansje als hij de halve kamer nog moet doen.... Verder slokt ie alles op: stukjes van het tapijt, telefoonopladers, de kat z'n staart.... hij begon ook al eens aan een krant. Moest ik m verlossen. Verder heeft hij vanaf dag 1 gepoogd om onze dure designlamp om te krijgen. Na 6 weken had ie z'n zin, en was de lamp dan ook kapot. Daarnaast is het schoonmaken van de borstels best een klusje wat toch elke dat wel moet. Dus uiteindelijk ben ik niet ontevreden maan ook zeker niet super tevreden. Ik zou zeggen: als je geld over hebt........

  4 mensen vonden dit nuttig

  Nooit meer stofzuigen ;)

  Goede robot, zie doet wat er beloofd word! Het is geen robot die zomaar wat doet, hij leert en heeft echt een patroon voor je woning. De robot vergeet echt geen stukje vloer! Maakt niet te veel lawaai, en is vlot. Op vloerbedekking gaat hij automatisch harde zuigen, waardoor ook het vuil heer goed opgezogen word. Na het zuigen van de woning keert hij zelf weer terug naar het oplaadstation. Wij zijn echt heel tevreden over deze robot, en ik raad hem dan ook echt aan iedereen aan! Door zijn wat langere borstels komt hij ook goed bij de randen (plinten) hoekjes en gaatjes. Wij hoeven in ieder geval niet meer zoveel te stofzuigen!

  Voor de moderne schoonmaak

  Om te beginnen; als je overweegt om over te stappen van 'ouderwets' naar een robotstofzuiger, kijk realistisch naar je woning of de robotzuiger zonder vaak optillen overal bij kan. Maar stel je hebt zo'n type woning Dan is dit zeker een ideale hulp in de schoonmaak! Opvallend goed: zuigkracht en nauwkeurigheid (met de camera rijd hij zelfs terug als hij nog een vuiltje ziet) extraatje met een langharige kat ben verbaasd over resultaat van mijn vloerkleed dat is met normale stofzuiger niet gelukt alles er zo af te krijgen. De hoofdfunctie is in dik in orde en ziet de Hom-Bot er mooi uit met evenveel ruimte nodig als een 'normale' stofzuiger. Geluid is acceptabel het leuke is wel dat de LG Hom-Bot praat en duidelijk blij is als de taak klaar bij het horen van een overwinningsdeuntje. Punten die je in de overweging mee kan nemen zijn; prijs (dit is geheel persoonlijk of je dit hoog/laag vind), woning liefst gelijkvloers of lage drempels de robotstofzuiger kan prima onder meubels door maar dan moet hij er wel bij kunnen (je schoencollectie onder het bed verplaatsen dus) Positief eindoordeel voor de LG Hom-Bot

  Niet tevreden

  De LG is onze tweede robotstofzuiger en we zijn niet tevreden. Hij zuigt wel goed maar slaat steeds stukken over en blijft 5 minuten om een tafelpoot gaan of hij gaat meerdere keren met veel herrie over het laadstation heen die op een stevige plek staat. Nee we hebben deze LG robot 2 maanden en gaan deze wegdoen en kopen weer de Irobot.

  Wat handig !

  We hebben de robot nu twee weken in huis om ons te helpen de vloeren stofvrij te houden. De eerste paar dagen heb ik geobserveerd hoe de robot te werk ging, vervolgens het huis robot proef gemaakt om er voor te zorgen dat deze zo optimaal mogelijk zijn werk kan doen. Je moet wel snoertjes uit de weg halen en kleedjes met kwastjes met bijvoorbeeld een plank afdekken. Het zuigen valt me positief mee, alle kattenharen verdwijnen van de grond, maar ook fijn stof wordt keurig in het bakje opgezogen. Alleen kattengrind tussen de voegen van de tegels wordt niet opgenomen en grotere stukken die niet door de zuigklep kunnen. De kattenharen moet je wel vaak verwijderen tussen de borstelstukken met de bijgeleverde kam. Het geluid is niet storend en doet rustig zijn werk. Zeker niet in vergelijking tot de stofzuiger die we eerder gebruikten. Na elke schoonmaak ronde moet je de afvalbak legen en misschien de sensoren of filters schoonmaken. Als de robot klaar is, en niet is vast gelopen, gaat de robot zelf terug naar het laadstation. We durven nu de robot alleen zijn werk te laten doen en gaan gerust een boodschap doen. De robot getest op kleden. Hij gaat gelijk in de turbostand, met goed resultaat. Alleen die kwastjes……

  Super handig

  Ik heb de Home bot nu enkele weken in huis en ben nog steeds super enthousiast. Hoe heerlijk is het om op de bank te gaan zitten terwijl de Home Bot de vloer voor je zuigt, of s nachts zodat dat je s ochtend beneden komt en je kamer en keuken al gezogen zijn. De Home Bot heeft een mooi uiterlijk in glanzend rood en voor een stofzuiger een heel aanvaardbaar geluidsniveau. Ik was ook zeer verbaasd over de zuigkracht zelfs de droogloopmat zuig hij prima iets wat normaal toch een lastig karweitje is. Grappig om te zien dat hij de eerste keer kriskras de kamer door gaat maar door zijn zelfverdediging vermogen snel in de gaten heeft hoe hij het beste kan zuigen. Ook in de slaapkamer is het ideaal dat hij onder het bed door kan zuigen. Enige minpuntje vind ik dat ik soms de gang gelijk mee laat zuigen en de andere keer niet,de keren ik de deur dicht hou probeert hij meerdere keren achter elkaar om toch over de drempel heen te komen waarbij hij dan steeds tegen de deur aan rijd. Al met al een prima apparaat waar ik blij mee ben maar wel een stofzuiger om erbij te hebben want alle hoekjes haalt hij niet en bv de trap kun je er ook niet mee zuigen.