Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Sous-vide

Een nieuwe trend ontstaat: gezond eten wordt steeds belangrijker. Alleen hoe eet je gezond en houdt je het toch lekker? Met onze collectie sous-vide wordt het eten gegaard op een constante temperatuur. Zo behoudt je niet alleen alle vitaminen, smaken en geuren. Maar wordt het eten zelfs extra smaakvol, blijft het vlees extra mals en behouden de groenten een lekkere bite.

sorteren

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Sous-vide

Gezond koken en het toch lekker houden? Door gebruik te maken van sous-vide zorg je ervoor dat alle vitaminen, smaken en geuren worden behouden. Hierdoor eet je gezonder.

Hoe werkt het

Tijdens het sous-vide koken worden de producten vacuüm verpakt en gegaard op een constante temperatuur naar keuze in een waterbad. De temperatuur kan verschillen van 0 tot 100 graden. Je kunt ervoor kiezen om het product puur natuur zonder toevoegingen te garen, maar het is ook mogelijk om zout, peper en olie toe te voegen voor het inpakken. Terwijl het eten ligt te garen hoef jij er niet meer naar om te kijken, makkelijker koken bestaat niet!

Niet alleen vlees is makkelijk te bereiden in de sous-vide. Ook groenten worden extra lekker na bereiding in de sous-vide. Zo behouden de groenten een lekkere bite en kook jij zonder stress!