Smart Home

Slim huishouden

Het huishouden word je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt. Met wasmachines die bediend kunnen worden via je smartphone en robotstofzuigers die je aanzet terwijl jij lekker op de bank zit. Een t ...

47 resultatensorteren op
aanbevolen

Slim huishouden

Tegenwoordig zijn er steeds meer huishoudelijke apparaten die je kunt verbinden met jouw telefoon of tablet. Door deze verbinding kun je de huishoudelijke apparaten vanaf een afstandje bedienen. Zet bijvoorbeeld je wasmachine aan wanneer je niet thuis bent, of zet je favoriete kopje koffie terwijl je op de bank zit. Dankzij nieuwe technologie en systemen die verwerkt zitten in de huishoudapparaten wordt het jou nog gemakkelijker gemaakt. Merken als Samsung, Nest, LG, Bosch en iRobot hebben namelijk diverse producten ontworpen waarmee het stofzuigen, wassen, drogen en koffie zetten gemakkelijker worden gemaakt. Wil je ook de rest van jouw huis voorzien van slimme apparaten? Kijk dan eens in ons volledige smart home assortiment

Slimme wasmachines

Een slimme wasmachine kun je bedienen met jouw telefoon. Zo kun je de wasmachine aan en uit zitten op ieder moment, waar je ook bent. Kies er bijvoorbeeld voor om je wasmachine aan te zetten wanneer je op je werk bent, zodat deze klaar is wanneer je weer thuis komt. Of kies er juist voor om de huidige status van de wasmachine af te lezen via jouw telefoon. Zo weet je precies hoelang je nog moet wachten totdat de wasmachine klaar is.

Slimme wasdrogers

Slimme wasdrogers lijken eigenlijk best veel op slimme wasmachines. Grote verschil is natuurlijk dat wasmachines wassen en wasdrogers drogen. Maar de bediening werkt eigenlijk hetzelfde als bij die van slimme wasmachines. Zorg ervoor dat de connectie tussen wasdroger en telefoon of tablet wordt gemaakt en bestuur de droger vanaf je apparaatje. Kies ervoor om de wasdroger te laten starten met drogen terwijl je nog niet thuis bent of stel een automatisch programma in en activeer deze met slechts één druk op je smartphone of tablet. Erg handig, want je hoeft niet de hele tijd de wasdroger in de gaten te houden.

Robotstofzuigers

Een ander voorbeeld van een slim huishoudelijk product is de robotstofzuiger. Dit is een stofzuiger die je met behulp van een app automatisch kunt laten zuigen. Download de app en laat de stofzuiger de rest doen. Door de wifi verbinding staat de robotstofzuiger in contact met jouw smartphone of tablet. Laat de stofzuiger starten of stoppen met behulp van de app. Of kies er juist voor om een schoonmaakronde in te plannen, updates te ontvangen en deze uit te laten voeren. Na het stofzuigen, kun je de dweilrobot het huis laten dweilen. Terwijl jij iets anders doet zorgen deze apparaten ervoor dat jouw hele huis weer stofvrij en schoon is.