Huishouden

Smart Home

We zijn steeds meer verbonden met onze smartphone, tablet en computer. Inmiddels is het zelfs mogelijk om te verbinden met verschillende apparaten in je huis, zoals beveiligingscamera's, -sensoren ...

394 resultatensorteren op
aanbevolen

Smart Home

Ben jij een persoon die van handigheid houdt? En wil je dat jouw huis up-to-date is? Dan moet je zeker kijken in het domotica assortiment vol met slimme artikelen. Deze slimme apparaten bedien je vanuit de bijbehorende apps op je smartphone, tablet of laptop zodat je jouw huis ook bedient als je niet thuis bent.

Beveiliging

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je huis goed beveiligd is. Je doet de deur op slot en de ramen dicht als je weggaat. Maar is dit wel voldoende? Als een inbreker je huis in wil, dan lukt dat hem meestal toch wel. Maak het hem dan zo moeilijk mogelijk met de camera’s en de deur/raam sensoren. De camera’s leggen alles vast wanneer je niet thuis bent, maar ook al je wel thuis bent. Mocht dit niet genoeg afschrikken dan zijn er ook nog de raam- en deursensoren en beveiligingsalarmen. Zodra een deur of raam wordt geopend, krijg jij een melding op je telefoon of gaat er een hard alarm af. Door de beveiligingsapparatuur maak je het voor inbrekers minder aantrekkelijk om jouw woning als doelwit te zien.

Comfort

Een optimaal klimaat in huis dat wil natuurlijk iedereen. In de winter de kachel lekker warm hebben en in de zomer door een zo koel mogelijk huis lopen. Om dit zo goed mogelijk te regelen heb je een goede thermostaat nodig. Niet zomaar een thermostaat, maar een thermostaat die je kan bedienen met je smartphone! Zo kan je overal in en buiten je huis en op elk moment van de dag de temperatuur regelen. Je kan de kachel van je huis uitzetten op je werk en weer aanzetten voordat je naar huis gaat. Zo kom je altijd thuis in een lekker warm huis.

Verbinding

Het is altijd vervelend als je net lekker in bed ligt en je ziet dat de lamp op de gang nog aanstaat. Dat gevoel ga jij nooit meer hebben met slimme verlichting. Deze zorgen ervoor dat je vanuit je bed de lampen uit kunt doen via je smartphone of tablet! Smartplugs zorgen er zelfs voor dat je hetzelfde kunt bereiken met apparaten als televisies, radio's of welke apparaten dan ook. Zo kan je dus op afstand alle apparaten bedienen die aangesloten zijn op een smartplug, super handig!

Service van wehkamp

Wil jij ook Smart Home apparaten kopen? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij Wehkamp. Bestel je domotica voor 23:59 uur en ontvang het morgen al in huis*.