Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Huishouden Siemens Siemens HyperFresh koelkasten

Siemens HyperFresh koelkasten

1 artikel
470-230-contentheader-siemens-06-wk8

Deur open, producten erin, deur dicht: en de koelkast doet de rest. Met oplossingen als No Frost (nooit meer ontdooien) en HyperFresh (vershoudsysteem voor groente, fruit, vis en vlees) biedt Siemens vele extra’s op het gebied van koelvriescombinaties. Hierdoor blijven jouw verse boodschappen namelijk ook écht vers!

Siemens HyperFresh koelkasten: open de deur naar een gezonde levensstijl

Met Siemens HyperFresh koelkasten blijven jouw boodschappen tot langer vers. Hierdoor maak je gezond leven toch net wat makkelijker, doordat je elke dat vers kunt eten zonder elke dag boodschappen te hoeven doen. Met een Siemens HyperFresh koelkast open je de deur naar een gezonde levensstijl.

De voordelen van Siemens HyperFresh koelvriescombinaties

De nieuwste collectie HyperFresh koelkasten beschikken over de volgende voordelen:

HyperFresh

Vers, verser, HyperFresh. De HyperFresh lade houdt jouw levensmiddelen lager vers en is uiterst gemakkelijk in te stellen op basis van de boodschappen waarmee je de lade op dat moment vult.

No Frost

Dankzij verschillende sensoren, ontstaat er geen rijp- of ijsvorming in de koelkast. Ideaal, omdat je nooit meer zelf hoeft te ontdooien.

FreshSense

Meet de temperatuur in de koelkast en erbuiten en weet wanneer de omgevingsomstandigheden veranderen, past hier zelfs de binnentemperatuur op aan om de juiste temperatuur te bewaken.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.