Huishouden

Prullenbakken

Opgeruimd staat netjes dankzij onze Touch Bins, pedaalemmers of afvalbakken. Een prullenbank moet functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Gelukkig kom je bij ons prullenbakken in alle soorten en m ...

290 resultatensorteren op
aanbevolen

Prullenbak

Waar laat je al je afval als je in de keuken aan het werk bent? Juist, in een prullenbak die precies past bij jouw stijl en inrichting. Natuurlijk moet hij functioneel zijn, daar is het immers een prullenbak voor. Maar we geven je groot gelijk als je een exemplaar zoekt dat er ook nog een beetje leuk uitziet. Gelukkig hebben wij prullenbakken in allerlei soorten en maten voor je in ons assortiment. Daardoor heb je een extra grote kans dat je jouw ideale variant vindt. Er zijn heel veel specificaties waarop je kunt selecteren, dus zo kom je sneller uit bij de prullenbak die voldoet aan al jouw eisen en wensen. Vervolgens kun je hem snel en eenvoudig bestellen bij wehkamp.nl. Zoals je weet, kun je bij ons vertrouwen op prima service én op een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Kortom, precies waar je naar op zoek bent. Wij wensen je veel gemak van je nieuwe prullenbak!

Welke prullenbak kies jij?

Dacht je dat design en functionaliteit niet hand in hand konden gaan? Dan ken jij onze prullenbakken nog niet. Topmerken als SimpleHuman, Brabantia en Wesco hebben geweldige modellen voor je die het beste van twee werelden met elkaar verenigen. De inhoud varieert van 10 tot 50 liter, dus jij bepaalt hoe groot de prullenbak moet worden. We hebben inbouwprullenbakken, pedaalemmers, maar ook moderne prullenbakken die met touchbediening of zelfs een sensor open gaan. RVS of (chroom)staal zijn populaire materialen voor een prullenbak, dus je weet dat hij er altijd goed uitziet. Je kunt zelfs op kleur selecteren bij ons. Met 5 of 10 jaar fabrieksgarantie weet je dat je voor hoogstaande kwaliteit kiest.