• de koffiemachines van Nespresso

  Vanaf de samenwerking met de boeren tot het branden en het blenden van de koffiebonen: al het vakmanschap van Nespresso komt samen op het moment van extractie van de koffie. De Nespresso machines zijn speciaal ontwikkeld om alle aroma’s van elke Nespresso koffie te onthullen. Elke machine heeft een druksysteem van 19 bar, is eenvoudig te bedienen en heeft een tijdloos design. Deze combinatie garandeert je het gemak en plezier van een heerlijk kopje koffie.

  Geniet van het gemak van een Nespresso machine met melkfunctie waarmee u heerlijke koffierecepten met melk bereidt. Door middel van één druk op de knop of met een geïntegreerde Aeroccino3 melkopschuimer, geniet u thuis in een oogwenk van een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

  machines met melkfunctie
  machines zonder melkfunctie
  Waar koop ik Nespresso cups

  waar koop ik Nespresso capsules?

  Je kunt de Nespresso capsules bestellen via de website van Nespresso, via de Nespresso app of door één van de Nespresso Boutiques te bezoeken. Nespresso koffie wordt verpakt in aluminium capsules. Het beste materiaal om de delicate aroma’s van Nespresso koffie te beschermen. Zo ben je altijd zeker van verse kwaliteitskoffie. Én, aluminium is ook 100% en oneindig recyclebaar.

  extra services van Nespresso

  Nespresso biedt twee jaar machinegarantie op je koffiemachine. Wanneer je Nespresso machine kapot is, biedt Nespresso een tijdelijke leenmachine bij reparatie. Bij vragen over je koffiemachine kun je ook telefonisch contact opnemen met Nespresso.

  rainforest alliance

  samenwerking met Rainforest Alliance

  Al sinds 2003 werkt Nespresso samen met Rainforest Alliance. Dankzij het AAA Sustainable Quality™ Programma kan Nespresso de beste kwaliteitskoffie bieden, de boeren en hun personeel in duurzaam levensonderhoud voorzien en het milieu beschermen.

  koffieboeren

  toegewijde koffieboeren

  Zonder de toegewijde zorg van de boeren zou Nespresso niet kunnen bestaan. Zij drukken een belangrijke stempel op de Nespresso koffie. Inmiddels werkt Nespresso samen met 70.000 boeren in twaalf verschillende landen.

  farmer fitire program

  AAA Farmer Future Program

  Omdat Nespresso graag iets wil betekenen voor de boeren is in 2014 het AAA Farmer Future Program in het leven geroepen. Met dit programma ondersteunt Nespresso het pensioen voor de koffieboeren. Zo kunnen ze hun toekomst veiligstellen en hun boerderij en gezin beschermen.

  Nespresso capsules

  over Nespresso capsules

  Nespresso koffie wordt verpakt in aluminium capsules. Het beste materiaal om de delicate aroma’s van Nespresso koffie te beschermen. Zo ben je altijd zeker van verse kwaliteitskoffie. Én, aluminium is ook 100% en oneindig recyclebaar.