• de koffiemachines van Nespresso

  Vanaf de samenwerking met de boeren tot het branden en het blenden van de koffiebonen: al het vakmanschap van Nespresso komt samen op het moment van extractie van de koffie. De Nespresso machines zijn speciaal ontwikkeld om alle aroma’s van elke Nespresso koffie te onthullen. Elke machine heeft een druksysteem van 19 bar, is eenvoudig te bedienen en heeft een tijdloos design. Deze combinatie garandeert je het gemak en plezier van een heerlijk kopje koffie.

  Geniet van het gemak van een Nespresso machine met melkfunctie waarmee u heerlijke koffierecepten met melk bereidt. Door middel van één druk op de knop of met een geïntegreerde Aeroccino3 melkopschuimer, geniet u thuis in een oogwenk van een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

  bekijk de totale Nespresso collectie

  type koffiemachines van Nespresso

  Waar koop ik Nespresso cups

  waar koop ik Nespresso capsules?

  Je kunt de Nespresso capsules bestellen via de website van Nespresso, via de Nespresso app of door één van de Nespresso Boutiques te bezoeken. Nespresso koffie wordt verpakt in aluminium capsules. Het beste materiaal om de delicate aroma’s van Nespresso koffie te beschermen. Zo ben je altijd zeker van verse kwaliteitskoffie. Én, aluminium is ook 100% en oneindig recyclebaar.

  bekijk de totale Nespresso collectie