Naaimachines

Naai-accessoires

Achter de naaimachine kun je de mooiste creaties maken. En met behulp van verschillende naai-accessoires kun je dit nog gemakkelijker voor elkaar krijgen. Met boeken met handige tips, een aanschuiftaf ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Accessoires voor naaimachines

De keuze voor een naaimachine is heel persoonlijk. Je hebt immers specifieke wensen die alleen voor jou van toepassing zijn. Maar als je dan eenmaal een keuze hebt gemaakt, kun je door middel van accessoires je naaimachine nóg beter afstemmen op jouw wensen en eisen. Daarvoor kun je ook bij wehkamp terecht. In deze categorie vind je alle accessoires voor naaimachines die we in ons assortiment hebben opgenomen. Kijk eens rond en je komt vanzelf uit bij jouw ideale artikel. Bestellen gaat bij ons heel snel en eenvoudig. Mocht je uiteindelijk toch beslissen om een andere accessoire aan te schaffen, dan kun je de bestelling gratis retour sturen naar ons.

Kies je ideale accessoires

Ga je vaak op pad met je naaimachine om op locatie aan de slag te gaan? Dan is een opbergtas een ideale accessoire. Daar kun je vaak niet alleen je machine in kwijt, maar ook garen, naalden, een meetlint en dat soort kleine dingen. Overigens hebben we ook een complete naaikit beschikbaar waarin je al je naaiaccessoires gemakkelijk kunt opbergen. Er zitten naalden, knopen, garen, een schaar, een speldenkussen, naaldinrijgers, metalen vingerhoeden en nog veel meer in. Een andere accessoire die bij naaimachines goed van pas komt is de aanschuiftafel. Daarmee wordt je werkblad ineens extra groot. Zeg het maar: welke van deze accessoires kies jij?