Miele shop

Miele stofzuigers

Miele stofzuigers bieden de oplossing voor elke wens en elke situatie. Heb je bijvoorbeeld huisdieren? Kies dan voor de Miele Cat & Dog-stofzuiger. Of heb je thuis een kwetsbare houten vloer, die ...

7 resultatensorteren op
aanbevolen

Miele stofzuigers

Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem

Bij alle Miele-sledestofzuigers kun je het snoer comfortabel oprollen met één druk op de knop, zodat je niet hoeft te bukken. Moet het snoer maar voor een deel worden opgerold, dan houd je de toets ingedrukt tot de gewenste lengte in bereikt.

DynamicDrive-zwenkwielen

De unieke DynamicDrive-draaiwielen zijn rondom zwenkbaar, hebben stalen assen en zijn voorzien van stootdempers. De rubberbanden lopen soepel, zijn slijtvast en gaan lang mee. De voordelen: een extreem wendbare stofzuiger die bijzonder stil rijdt en kwetsbare vloeren behoedzaam reinigt.

Bedieningsgemak

De zuigmond wordt eenvoudig vastgezet aan de achterkant of onderkant van de stofzuiger zodat de zuigbuis veilig in de werkstand staat en weer gemakkelijk te pakken is.

Kwaliteit

Kwaliteit heeft bij Miele de hoogste prioriteit. Van idee tot eindproduct. Miele-stofzuigers worden uitsluitend in eigen fabrieken ontwikkeld en gefabriceerd. Aan het einde van het productieproces wordt de werking van elke stofzuiger nog een keer uitgebreid getest.