• Miele wasmachines Miele wasdrogers Miele vaatwassers Miele stofzuigers Miele wasdrogers
 • Miele

  Kwaliteit en duurzaamheid. Milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. Bij elke activiteit die wij ontplooien, keren deze begrippen terug.

  Kwaliteit

  Al sinds de oprichting in 1899 staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Om altijd de beste producten te kunnen leveren, maken we bijna alles zelf in onze eigen fabrieken. Ook hebben wij ons door het DQS (Duits Instituut voor Certificering van Kwaliteitsmanagementsystemen) laten certificeren. In de procedure wordt getest of de processen van onze organisatie zo zijn vormgegeven dat we optimaal kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

  Duurzaamheid

  Miele-apparaten worden van generatie op generatie doorgegeven. Onze apparaten gaan immers standaard jarenlang mee. Onze bedrijfsfilosofie sinds de oprichting is ‘Immer Besser’, wat onder andere betekent: steeds betere producten maken waarin een dynamische ontwikkeling van kwaliteit en techniek centraal staat.

  Milieuvriendelijkheid

  Als industriële onderneming dragen we een grote verantwoordelijkheid op het gebied van belasting en bescherming van het milieu. Daarom hebben wij als eerste in de branche alle fabrieken volgens de ecologische verordeningen en het milieumanagementsysteem volgens DIN-ISO 14001 laten certificeren.

  Design

  Een apparaat van Miele staat niet alleen voor kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit, maar is ook qua design zeer aantrekkelijk. Strakke lijnen, de beste materialen, overzichtelijke bedieningspanelen en keuze uit vele kleurstellingen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat elk apparaat een lust voor het oog is. Of het nu gaat om stofzuigers, wasautomaten, droogautomaten, afwasautomaten of inbouwapparaten voor in de keuken, over elk detail is nagedacht. Keukens bijvoorbeeld zijn een belangrijk onderdeel van de leefomgeving geworden.

  Functionaliteit

  Bij elk apparaat dat wij maken, verplaatsen wij ons in de persoon van de gebruiker: waar heeft hij of zij behoefte aan? Hoe maken we het hem of haar zo gemakkelijk mogelijk? Absoluut gebruikersgemak is hetgeen wij willen bieden.

  Geschiedenis

  Twee families bepalen al meer dan 100 jaar het beeld van de onderneming: de families Miele en Zinkann. Met elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine richtten de technicus Carl Miele en de zakenman Reinhard Zinkann in 1899 in Herzebrock een bedrijf op voor de fabricage van melkcentrifuges. Hun motto wordt de bedrijfsfilosofie: 'immer besser'.